Billund Idrætscenter overtager midlertidigt driften af Café Bonita i Billund Centret

Foto: Hugo Sørensen, Billund Photo

Fra 1. januar til 30. juni 2021 overtager Billund Idrætscenter driften af Café Bonita, der siden 2014 er blevet drevet af Give-Grindsted Uddannelsescenter.

Ole Bisbjerg, leder af Billund Centret, ser frem til det kommende samarbejde:

”Vi er glade for, at den nye driftsaftale er på plads, og vi ser frem til et godt samarbejde med Billund Idrætscenter. Café Bonita er et centralt omdrejningspunkt i Billund Centret. Det har derfor været vigtigt for os hurtigst muligt at finde en ny samarbejdspartner, der kan drive caféen videre, så byens borgere fortsat kan mødes over en kop kaffe eller spise i caféen – også i forbindelse med et arrangement eller møde i centret. ”

Billund Idrætscenter ser også frem til at kunne byde gæster velkommen i Café Bonita fra 4. januar 2021. Idrætscentret har som følge af Covid-19 haft et generelt lavt aktivitetsniveau. Stævner og turneringer er blevet aflyst, og det kan mærkes på omsætningen, der ligger langt under det normale niveau, i idrætscentrets café. Leder af Billund Idrætscenter, Bente Alberg, forventer, at det lave aktivitetsniveau vil fortsætte ind i foråret:

”Vi forventer, at aktivitetsniveauet fortsat vil være lavt et godt stykke ind i 2021. Derfor ser vi et stort potentiale i at overtage driften af Café Bonita i en kortere periode. Som så mange andre må vi tænke positivt og forny os i en tid, hvor coronasituationen kan mærkes på omsætningen. Vi arbejder lige nu på at finde de bedste løsninger, så vi fortsat kan levere god mad og et højt serviceniveau både i skoleboden på BillundSkolen og i caféen i Billund Idrætscenter samtidig med, at vi griber muligheden for at skabe et bredere kundegrundlag og en øget omsætning ved at overtage driften af Café Bonita.”

I forbindelse med overtagelsen af Café Bonita vil Billund Idrætscenter lave nogle mindre justeringer af deres traditionelle tilbud. Bente Alberg fortæller, at personaleressourcerne vil blive prioriteret anderledes nu, hvor vi skal servicere et nyt område:

”Vi arbejder på at skabe en god balance mellem vores personaleressourcer og driftsopgaver, så vi kan sikre, at vores brugere og vores samarbejdspartnere i idrætscentret og på skoleområdet fortsat føler, at vi leverer et højt serviceniveau. Vi ønsker en åben og konstruktiv dialog om udviklingen af vores services, og vi tager gerne vores brugere og samarbejdspartnere med på råd.”

Som udgangspunkt vil Café Bonita være åben alle hverdage kl. 10.00-13.30. Mandag og torsdag vil caféen også være åben om aftenen. På disse to dage serveres dagens varme ret både til frokost og aften. Dagens ret består hovedsageligt af klassiske danske retter, der kan nydes i caféen eller to-go, hvis man er på farten. Det vil fortsat være muligt at bestille forplejning til møder og arrangementer i Billund Idrætscenter og Billund Centret uden for caféens normale åbningstider.

Bemærk at caféen får nye kontaktoplysninger og fremadrettet kan kontaktes på tlf.: 25 55 76 67. 

Driftsaftalen med Billund Idrætscenter er midlertidig. Billund Kommune vil i foråret se nærmere på en mere langsigtet løsning skriver de i en pressemeddelelse.

Ole Bisbjerg, Bente Alberg og Michael Jensen – PR-Foto