Den årlig julekoncert sponsoreret af Sydbank, Grindsted afholdes i år af Grindsted Kino.

Privatfoto

Julekoncerten finder sted søndag d. 13. dec. kl. 13.30.                   

Vokalias lægger ud og herefter går Sanne Mikkelsen fra Årre på scenen. Hun akkompagneres af Ronnie Flyvbjerg Olesen fra Filskov, de 2 er bl.a. kendt fra Dansktophittet Der er nisser overalt.  

Ronnie Flyvbjerg Olesen og Sanne Mikkelsen – Foto: René Lind Gammelmark

Der er gratis adgang, til de første 100, der bestiller billet via e-mail.
Sydbank Grindsted har gennem flere år hjulpet handlende i Grindsteds mange gode butikker med at komme i julestemning, ind i mellem juleindkøbene, en søndag i december måned. På den måde håber banken på Torvet i Grindsted at bidrage til, at holde borgerne i byen for at gøre deres juleindkøb lokalt.

Men i år er alting anderledes siger filialchef Bruno Jochumsen fra Sydbank. Vores forenings-samarbejdspartnere har i 2020 p.g.a. Corona, måttet aflyse mange af de arrangementer, som Sydbank plejer at sponsorere i Grindsted i en pressemeddelelse. 

Først var det Sydbank Stjerne Tour de Grindsted i maj, dernæst Sydbanks musikalske indslag på Torvet i forbindelse med Grindsted Festuge i august og sidst Sydbank-løbet i oktober, der måtte aflyses.

Også julekoncerten, som vi sponsorerer hvert år med Vokalias stod, til en aflysning, indtil Britt Forsberg fra Grindsted Kino sprang til med stor velvilje og overtog gennemførelse af arrangementet, siger Bruno.

For at give Grindsted og omegn en ekstra oplevelse til julekoncerten i år, har vi suppleret seancen med Sanne Mikkelsen og Ronnie Flyvbjerg Olesen, som kommer og gi’r en række kendte julesange. De to har arbejdet sammen i mange år, bl.a. i Birthe Kjærs berømte Feel Good Band, som hhv. korsanger og kapelmester. Endvidere huserede de sidste  jul på Danmarks Radios Dansktoppen med  julehittet ”Der er nisser over alt”, og sangen lå endda nr. 1 hele december måned, så mon ikke den er på repertoiret d. 13. dec

Grindsted Kino har fuld styr på Corona reglerne, som de hver dag efterlever i forbindelse med bl.a. biografforestillinger. Julekoncerten gennemfører Britt Forsberg og de mange frivillige hjælpere således også efter myndighedernes retningslinjer rettet imod Covid-19 smittefare.

Selv har jeg allerede været til 2 fantastiske Julekoncerter i år. Nemlig hhv. i Magion med Anders Blichfeldt og i Vestermarkskirken, hvor Karina og drengene bragte tilhørerne i julestemning, fortæller Bruno Jochumsen. Og ved begge koncerter blev jeg spurgt om Sydbank også i år arrangerer en julekoncert med Vokalias. Ja og nej – i år er vi alene sponsorer. 

Julekoncerten 2020
Julekoncerten afholdes nemlig af og i Grindsted Kino, søndag den 13. dec. kl. 13.30. (dørene åbnes kl. 13.00) Grindsted Kino står også, på vegne af Sydbank, for servering af et glas gratis gløgg og en brunkage i salen.

Grindsted Kino oplyser, at der max. må være 100 gæster til arrangementet.  

Gratis billetter:
De 100 stk. gratis billetter til koncerten kan reserveres pr. mail til Else Marie Junker emjunker@sydbank.dk efter først-til-mølle princippet fra onsdag d. 9. dec. Hver person kan max. bestille 4 billetter.