Ryanair starter ny rute fra Billund til Venedig den 2. april 2021

Foto: Billund Lufthavn

Nu træder Billund Lufthavn ud af corona-skyggen med en tidlig julegave. Ryanair har netop annonceret en rutenyhed: Fra 2. april 2021 er det muligt at flyve mellem Billund og Venedig to gange i ugen. Og det er allerede muligt at bestille billetter nu og helt frem til oktober.

Julen er lige om hjørnet, og den er måske endnu mere tiltrængt end nogensinde før efter et år fyldt med corona. Og nu er det lige før, at juleklokkerne ringer i Billund Lufthavn – der er i hvert fald landet en tidlig julegave til danskerne, der elsker sol, sommer og spaghetti, som bringer jublen frem i Billund Lufthavn:

Fra 2. april kan danskerne flyve til Venedig fra Billund Lufthavn to gange i ugen med Ryanair.

– Det er en utrolig god nyhed, der kan lyse den corona-ramte jul ekstra op. Vi er feriehungrende, så det er fantastisk, at vi snart kan byde velkommen til Ryanairs nye solskinsrute til Venedig. Ruten er perfekt til en weekendtur eller et city-break, siger Jesper Klausholm, marketingchef i Billund Lufthavn, og understreger samtidig, at det også er en anerkendelse til lufthavnen og markedet omkring.

– Ruten er som sendt fra himlen og er en stor anerkendelse af vores lufthavn og det område, som Billund Lufthavn ligger i. Det viser, at flyselskaberne tror på en fremtid med danske rejsende, og vi ved fra forskellige undersøgelser, at danskerne er klar til at rejse, så snart det er muligt. Så vi byder ruten velkommen med åbne arme.

Optimisme om sommeren 2021
Hele luftfartsbranchen ser frem mod årsskiftet, hvor 2020 bliver lagt på hylden, og der bliver taget hul på et forhåbentligt mere opløftende år for luftfartsbranchen og turismeindustrien. Prognoserne viser også fornuftige takter, der bygger optimismen om et bedre år op.

– Hvis vaccinen bliver taget godt imod og spredt hurtigt, og hvis corona-passet bliver accepteret i alle EU-landene, lyser tingene for alvor op i 2021. Og så er der håb for, at tingene stabiliserer sig hurtigere end frygtet. Flyselskaberne forventer, at situationen vender og forventer at være tilbage på omkring 60-65 procent i sommeren 2021. Og når det lykkes os at få en ny, attraktiv rute i hus, så har vi også god grund til at være optimistiske, fortæller Jesper Klausholm og afslutter:

– Dansk økonomi klarer sig rigtig fint i forhold til mange andre lande, og de rejseglade danskere har godt med penge på lommen og kan samtidig se frem til yderligere feriepenge i foråret. Det får flyselskaberne til at kigge mod vores gode marked i Billund Lufthavn, og det giver håb for et år med fremgang igen skriver Billund Lufthavn i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.