Nyt billetsalg og museumsbutik på Karensminde

I udstillingsbygningen - Foto: Anette Sofia Svejstrup

Velkendte marmelader, syltetøj og saft lavet af lokale råvarer og produceret af  Karensmindes Venner står side og side med nye varer som glas, håndværkdesign, te, bøger, krigsmindeguides og andet boligtilbehør. Og i anledning af Billund Kommuners nye særudstilling Spor af Besættelsen er der også mulighed for at købe unikke designplakater trykt i et begrænset oplag, som du kan blive ejer af.

I udstillingsbygningen – Spor af besættelsen – Foto: Anette Sofia Svejstrup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Billund Kommunes Museer er i gang med udvikling af museet, der på sigt skal føre til nyt og ambitiøst museumsbyggeri – og kulturattraktion. I første omgang ønsker vi at skabe stadig flere museumsoplevelser, som man nu også kan tage med sig hjem med produkter fra museumsbutikken, der taler direkte ind i museumsoplevelserne”, udtaler Carina Serritzlew, museumsleder Billund Kommunes Museer.

Det er ikke kun varerne der er nye, det er museets butik og billetsalg også, der nu ligger i museets udstillingsbygning. Museumsbutikken er kommet op at stå i samarbejde med lokale kræfter. Der er blevet skabt et stilrent udtryk, som passer sammen med den øvrige bygning og giver et bedre helhedsindtryk. Butiksinventaret i svejset og metallakeret stål er lavet af Joakims MaskinTeknik ApS, som hurtigt kunne sætte en produktion af reoler i gang, så vi kunne nå at have museumsbutikken klar og med et designudtryk, som vi ønskede. Museumsbutikken og museets nye billetsalg er også blevet til takket være Karensmindes Venner og museets egne medarbejdere, der ud over at arbejde med kulturhistorien også er ferme til at arbejde med træ.

Vi glæder os til at se jer på Museumsgården Karensminde, i vores nye museumsbutik og se ikke mindst for at opleve særudstillingen ”SPOR af besættelsen” skriver Billund Kommunes Museer i en pressemeddelelse.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.