Det bedste ved jul – nu for fjerde uge i træk på 1. pladsen af Dansktoppen

Lørdag den 12. december 2020 gjorde Julesangen fra Grindsted med titlen “Det Bedste ved Jul” igen rent bord, da stemmerne var talt op, og snuppede for 4. gang i træk Dansktoppens førsteplads.

Synes du godt om melodien og  “fortællingen i teksten ” om Julemanden og hans rensdyr, kan du hjælpe den til endnu en 1. plads, næste lørdag. 

Det gøres let ved med en sms  til 1212. Send beskeden: dktop 1  

 

Tekst:  Bruno Jochumsen 

Musik: Bruno Jochumsen 

Udgivelse: https://www.brunosbedstejulesange.dk

 

Medvirkende:

Tommy Thiel Rasmussen: sang

Morten Husted: sang (julemand)

Mia Marion Birk: kor 

Ronnie Flyvbjerg Olesen: Arrangagement , akustisk guitar, klaver og bjælder 

Thomas Gundal: trommer

Michael Graubæk: violin

Karl Gade: El-guitar 

Sine Bach Rüttel: Banjo 

 

Musikvideo af: Martin Serup, Serup Music 

Illustrationer til musikvideo: Hans Kristian Pedersen, CreaZone.dk 

 

Her har I en sød musikvideo “Det Bedste ved Jul “

 

 

R&B et umage, men godt Dansktop-par. 

R for Ronnie og B for Bruno, har vist sig at være et godt par, når det gælder succes på DRs Dansktoppen.  Umage fordi:  Ronnie er professionel musiker og Bruno er fritidssangskriver og bankmand. 

Godt fordi: Bruno har skrevet tekst og melodi til 5 julesange, som Ronnie har finpudset, arrangeret og fundet musikere og solister til. Sangene er udgivet  på CD og udgivet på div, streamingtjenester under titlen, BRUNOs BEDSTE JULESANGE 2018

 

4 af de 5 sange har nu, godt 4 år efter at første sang blev indspillet i Ronnies studie i Filskov, helt uventet været testet til DRs Dansktoppen, og alle 4 er gået ind på listen skriver Bruno Jochumsen i en pressemeddelelse.

 

I 2016 var det Julefri, sunget af Tommy Thiel Rasmussen, der var med på listen i de maksimale 15 uger, før den faldt for aldersgrænsen.  Bedste placering blev en 4. plads. Sangen var på listen helt frem til 1. april 2017, og var dermed årsag til, at Dansktoppen ændrede reglerne for julesange året efter. Kort og godt ønskede redaktionen, forståeligt nok, ikke a have julesange med på listen helt hen til efter påske. Og reglen om, at julesange kun måtte være med, til udgangen af januar måned, blev gennemført. 

De mange uger Julefri var med i 2018, fra januar til april, gjorde at den sammenlagt fik stemmer nok, til at blive nr. 18 på Årslisten, over samtlige Dansktopsange fra 2017, hvilket er helt usædvanlig for en julesang. 

 

I dec. 2017 var det så Lidt af Jul, også sunget af Tommy Thiel Rasmussen, der fik stemmer nok til at komme på Dansktoppen.  Bedste placering fik sangen d. 23.12.2017, hvor den opnåede en 3. plads.

Lidt af Jul  holdt sig på listen i 7 uger, hvor den også,havde æren af at blive “smidt ud” af listen, netop fordi kalenderen viste februar 2018.

 

I efteråret 2019 blev Bruno Jochumsen inviteret ind som gæst i Dansktop studiet i Næstved af den nye vært på programmet  Peter Steen, som havde afløst Leif Wivelsted. Bruno skulle fortælle den atypiske historie om, at en bankmand komponerer julesange i fritiden, endog uden at kunne skriver noder. 

I udsendelsen spillede Peter Steen 4 af Brunos julesange, bl.a. Der er nisser overalt  i en ny Dixie udgave, sunget af  Sanne Mikkelsen fra Årre. Sanne har til daglig sin egen frisørsalon ,men herudover gør hun sig bl.a. som korsanger hos  Birthe Kjærs Feel Good Band, på div. store festivalscener, rundt omkring i hele landet. Samme band, hvor Ronnie Flyvbjerg Olesen  er kapelmester. 

Der er nisser overalt blev ugen efter testet til Dansktoppen, og det kom som en stor positiv overraskelse, da sangen gik direkte ind på 1. pladsen, og skubbede  Fede Finn og Funny Boys ned på plads nr. 2. 

Hele 5 uger på Dansktoppens øverste plads blev det til for sangen, og 8 uger ialt, før også den blev “smidt” ud pga særreglen for Julesange, 

 

Så er vi fremme ved d. 9. november i år. Den lørdag blev Det bedste ved Jul igen med Tommy Thiel Rasmussen i forgrunden og med makkeren Morten Husted  med julemands vokalen, testet til Dansktoppen og efter en 2. plads i første uge på Dansktoppen, har sangen nu i 4 uger i træk indtaget listens mest eftertragtede plads, foran garvede Dansktop sangere, som f.eks.  Peter Westh, Klaus & Servants, og Torben Lendager. 

 

Hele 6 af listens 10 sange er lige nu nye julesange, men senest 2. lørdag i januar 2021, er det slut. Dansktoppen har nemlig denne jul, igen rykket grænsen for Julesanges mulighed for, at være med på hitlisten over Danmarks p.t. mest populære Dansktopsange. 

 

Jo det er da næsten et nutidigt musikalsk Juleeventyr. 

 

Hør sangen og se musikvideoen her: 

 

 Hør sagen blive præsenteret i Dansktoppen sidste lørdag: 

 

https://www.dr.dk/radio/p5/dansktoppen/dansktoppen-2020-12-05/01:18:50

 

 

Bruno er i aften inviteret ind som gæst i Billund Kommunes Virtuelle julefrokost . 

 

Hvis du følger med i Billund Kommunes virtuelle julefrokost lørdag d. 12.12 fra kl. 18.00 til kl. 22.00,  med masser lokal musikalsk underholdning, så vil Bruno dukke op som gæst ca. kl. 21.10, og fortælle om “Det bedste ved Jul” 

Følg showet via dette link https://youtu.be/9WQPRuyaWg0

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.