SPEEDWAYNYT: GSK Liga laver aftale med polske Oskar Fajfer

Foto: René Lind Gammelmark
Oskar Fajfer skal næste sæson køre som B-kører for GSK Liga.
 
Oskar Fajfer er en 26-årig i Polak, der i kørte 2020 for den polske klub Start-Gniezno hvor han havde hans bedste sæson i hans karriere.
Oskar Fajfer havde det højste snit i Gnieszno, og sluttede på 10 pladsen på den polske Ewinner liga, hvor især hans enorme stabile niveau var værd at lægge mærke til.
Oskar udtaler – Jeg valgte at skrive med Grindsted, fordi klubben gav mig et meget positiv indtryk, og vi har store ambitioner for den næste sæson, og jeg er sikker på Grindsted er det rigtige sted for mig. Til den næste sæson, har jeg et stort fokus på at videreudvikle mig som speedwaykører, og gøre fremskridt for hvert eneste løb jeg kører.
Det bliver godt og få Oskar med på holdet, vi tror på han har hvad der skal til for og slå igennem skriver GSK Liga.