Lars Hansen melder sig ind i Det Konservative Folkeparti.

Lars Hansen - Foto: René Lind Gammelmark

Den 14. december 2020 har Lars Hansen meldt sig ind i Det Konservative Folkeparti, og vil fremover repræsentere partiet sammen med Allan Munk Nielsen i byrådet.

Vi har haft nogle gode drøftelser med Lars Hansen, og de udmunder nu i at vores byrådsgruppe bliver fordoblet fra 1 til 2. I den konservative vælgerforening glæder vi os til samarbejdet sammen med Lars, og det bliver godt sammen, at gå til valg på at sikre et godt valg til Det Konservative Folkeparti ved KV21 den 16. november 2021 udtaler vælgerforeningsformand Martin Jakobsen.

Lars Hansen udtaler

Jeg glæder mig til at samarbejde med og repræsentere Det Konservative Folkeparti i byrådet.

Det bliver dejligt at have en politisk bagland, som sætter samarbejde og respekt i højsædet.

2 er bedre end 1. Derfor bliver det dejligt at kunne have en sparringspartner i det daglige politiske arbejde i byrådet.

 

Også Allan Munk Nielsen Glæder sig til samarbejdet i byrådet med Lars Hansen.

Der er ingen tvivl om, at det bliver dejligt at være 2 om at dele arbejdet mellem sig, for der er rigtig meget at læse op på, når man kun er en enmandsgruppe. Jeg kender Lars gennem byrådsarbejdet, hvor vi begge blev valgt ind i 2014. I første periode sad vi sammen i BK-udvalget, og havde der et rigtig godt samarbejde. Siden Lars blev løsgænger har vi arbejdet sammen i først ”6-mands banden” og siden ”4-mands banden” og har brugt hinanden som sparringspartnere. Jeg kender Lars som en politiker, der møder velforberedt frem, har sine meningers mod og at en aftale er en aftale. Det bliver rigtig godt udtaler Allan Munk Nielsen i en pressemeddelelse.