”Projekt julekasse til en familie i nød i mål”

Foto: René Lind Gammelmark

I år måtte Vestermarkskirken i samarbejde med Dansk Folke hjælp aflyse vores julemarked i november måned pga. Corona. Julemarked udvalget som i år er udvidet med Røde Kors Grindsted, kunne ikke affinde sig med dette, da økonomisk dårligt bemidlede familier stadig har brug for en ekstra støtte og opmuntring i juletiden.

Derfor har vi iværksat forskellige tiltag for at samle de nødvendige penge ind.

  • Salg af 500 lodsedler til fordel for Børnehjælpsdagen                                
  • Hjemmebag af småkager/juledekorationer til bestilling                             
  • Indsamlingsbøsser i Varde og Billund kommune                          

Rigtig mange mennesker har bidraget med bagværk, julepynt, strikketøj, juledekorationer etc. som er blevet solgt til forskellige arrangementer og events i Vestermarkskirken gennem hele november og december.

Mange private personer, foreninger, og enkelte firmaer har støttet projektet, samt Ole Kirks Fond som har været meget generøse ved at have fokus på at støtte dette projekt. Det betyder at alle ansøgere som er blevet godkendt, kan få en god jul uden at mangle kolonialvarer inklusiv steg og gavekort til julegaver.

Ansøgere til julekasserne havde deadline den 30. november for at udfylde et ansøgningsskema hos Dansk Folkehjælp Billund/Varde og Røde Kors Grindsted. Kommunen har godkendt om deres oplysninger er korrekte og om de er berettiget til en julekasse.

Det betyder at 97 julekasser er blevet godkendt i Varde og 27 julekasser i Grindsted/Billund ud fra Dansk Folkehjælp og Røde Kors Grindsted og Billund deler 35 kasser ud skriver Charley Stephansen i en pressemeddelelse.

Uddelingen af julekasser foregår lørdag den 19. december fra kl. 14.30 til 17.00 hvor vi starter med en stor julefest i Vestermarkskirken for hele familien med alternativ dans rundt om juletræet og afslutning med julegodter, kaffe, vafler og slik til hele familien.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.