Nu kan du søge sæsonjob i LEGOLAND til 2021

Foto: René Lind Gammelmark

LEGOLAND søger nye sæsonansatte, der vil være en del af et fantastisk fællesskab, og som kan give fantastiske oplevelser til gæsterne på afstand.

Jagten er i dag gået ind på at finde nye sæsonansatte til den kommende sæson i LEGOLAND, og i en coronatid har det stor betydning, at de nye medarbejdere er omstillingsparate, klar til at tage ansvar og formår at skabe fantastiske oplevelser på afstand skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

– Med coronarestriktionerne i år har det været endnu vigtigere end nogensinde før med smilende medarbejdere, som er gode til at træde ind i fantasien og skabe kontakt til børnene og lege og lave sjov på afstand, så alle gæster får mindeværdige oplevelser samtidig med, at de føler sig trygge. Det bliver naturligvis også vores store fokus til næste år, så det er vigtigt for os at finde de helt rigtige medarbejdere, der kan sætte børnene i fokus, så de føler sig som helte og har årets bedste dag i LEGOLAND, siger Bente Noringriis, HR director i LEGOLAND.

Der er mange forskellige typer jobs på listen over ledige stillinger, som blandt andet byder på prinsesser, p-vagter, tjenere, butiksansatte og aktivitetsmedarbejdere. Man kan finde alle de ledige stillinger på www.legoland.dk/job

Glade medarbejdere giver glade gæster

LEGOLAND har igennem en årrække arbejdet målrettet på at have rigtig høje medarbejdertilfredshedstal, og det er noget, gæsterne kan mærke.

– Når vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde, så smitter det naturligvis af på den oplevelse, de giver til vores gæster. Derfor gør vi rigtig meget ud af, at der er et godt fællesskab blandt medarbejderne, og det er vi lykkedes med igennem rigtig mange år, så seneste medarbejdertilfredshedsundersøgelse viser at 98% er glade for at arbejde her, og det er vi naturligvis meget stolte af, forklarer Bente Noringriis.

Masser af mulighed for at få ansvar

I LEGOLAND er der plads til alle. Der er brug for pensionisterne, der alligevel ikke var helt færdige med at gå på arbejde, og for unge mennesker, som skal have deres første arbejde.

– Vi ved, at de unge mennesker, som skal ud og have deres første job, lægger stor vægt på, at deres arbejde giver mening, og at de får ansvar og mulighed for at udvikle sig. Det er der rigtig gode muligheder for i LEGOLAND, hvor de unge mennesker kan få så meget ansvar, som de er klar til, og der er mange muligheder for at udvikle sig og for eksempel blive teamkoordinator eller supervisor, hvis man er dygtig og viser interesse for det, siger Bente Noringriis.

Til den kommende sæson vil der også være brug for medarbejdere til det helt nye område THE LEGO® MOVIE™ World, som skulle have åbnet i år, men som blev udskudt til næste sæson på grund af corona.

– Vi skal selvfølgelig også bruge nogle glade og smilende medarbejdere til vores helt nye område med tre nye forlystelser, som vi glæder os rigtig meget til at åbne i 2021. Det hele står færdigt nu, så der mangler kun nogle dygtige medarbejdere og nogle måneders ventetid, før vi kan åbne dørene til endnu et fantastisk land i LEGOLAND, siger Bente Noringriis.