“Tommelop-prisen” for innovativ tænkning til Billund Kommunes Museer og Anna Louise Siggaard

Foto: Billund Kommunes Museer

I December 2020 kunne vi her på Netavisen Grindsted bringe historien om at Billund Kommunes Museer havde adopteret en 6- klasse fra Grindsted Privatskole.

Det skete da Museet var blevet en del af Relationsnetværkets initiativ: “Virksomheder adopteret skoleklasser”, som er et koncept der bygger på en længere værende relation og et møde mellem virksomhedernes sociale ansvar og den åbne skole.

Eleverne får indblik i forskellige aspekter af de arbejdsområder der er på museet, og skal årligt samarbejde med museet om forskellige temaer.

Grindsted Privatskole skriver på Facebook: Vi blev mega glade og stolte på vegne af Billund Kommunes Museer og museumsinspektør Anna Louise Siggaard, da de af RelationsNetværket modtog “Tommelop-prisen” for innovativ tænkning i at bryde rammerne for undervisning. Vore elever i 7. klasse er “adopteret” af Billund Kommunes Museer, og klassen har flere gange været på lærerige besøg. skriver skolen.

Se mere:

Virksomheder adopterer skoleklasser

Billund Kommunes Museer har adopteret en 6. klasse – Netavisen Grindsted