Matic Ivačič forlænger med GSK Liga

Matic Ivačič - PR-Foto

Den 27-årige Slovener, er et forholdsvis ukendt ansigt i Dansk Speedway, men Matic Ivačič har masser af international erfaring og han har store ambitioner for ham selv og GSK næste sæson. Matic kommer til at køre for GSK som C-kører.

Trods en meget Corona ramt sæson for Matic, så blev Matic Slovensk Mester hvor han efter overbevisende kørsel vandt titlen. Matic Ivačič har tidligere optrådt i store begivenheder, han har blandt andet kørt for det Slovenske Landshold i Speedway of Nations, og som wildcard-kører ved det Slovenske Grandprix.
 
Matic udtaler:
Jeg er meget glad for og forlænge med Grindsted, jeg glæder mig utrolig meget til og komme og køre i Danmark. Jeg er top motiveret til den næste sæson, og hele mit team og jeg er fuld i gang med at forberede os bedst muligt til den næste sæson.
Jeg og Grindsted, har høje forventninger til den næste sæson og jeg er sikker på vi kan opfylde vores målsætning om og komme i finalen. Jeg glæder mig til og se jer alle sammen på stadionet næste sæson.
 
Vi glæder os rigtig meget til samarbejde med Matic Ivačič, han er en dygtig kører, med den rette indstilling. Matic Ivačič supplerer truppen godt, han kommer til at være en del af en efterhånden bred og stærk trup for GSK Liga skriver GSK Liga til Netavisen Grindsted

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.