Nisser og biler i kø til corona-sikker uddeling af julegaver hos DuPont

Elke Reusing og Thomas Jensen - Foto: René Lind Gammelmark

Corona eller ej; pensionisterne fra DuPont i Grindsted og Haderslev skal have deres julegaver. Således også i år, hvor det dog måtte foregå under lidt anderledes former end den traditionelle hyggesammenkomst i kantinen på fabrikken på Tårnvej i Grindsted.

 

I år foregik det som en drive-in begivenhed med alle fornødne sikkerhedsforanstaltninger. Det påvirkede ikke tilslutningen. De tidligere medarbejdere valfartede nærmest til den gamle arbejdsplads, og på et tidspunkt holdt bilerne i kø helt ud på Tårnvej.

Foto: DuPont

 

Otte medarbejdere fra DuPont havde travlt med at dirigere trafikken og bære gaver ud til bilerne.

 

De ekstra foranstaltninger blev taget med godt humør, og pensionisterne var glade for, at der blev passet godt på dem, og at de trods omstændighederne kunne få deres julegaver. Julestemning var der også sørget for, da medarbejderne fra DuPont havde sat et juletræ med lys op.

 

 

Svend Kristensen og Elke Reusing – Foto: René Lind Gammelmark

Thomas Jensen – Foto: René Lind Gammelmark

Brian Amorsen, Elke Reusing og Thomas Jensen – Foto: René Lind Gammelmark

Mere end 360 pensionister fik julegaver.