Roseanne holder flyttesalg – kun to dage tilbage

Lise Vinther Sørensen - Foto: René Lind Gammelmark

Onsdag kl. 18 lukker Lise Vinther Sørensen og Gitte Andreassen butiksdørene til Roseanne på Borgergade 6.

I øjeblikket holder Roseanne flyttesalg hvor alle efterårsvarerne er mærket ned til halv pris.

Herefter skal hun holde jul, og efter jul begynder nedpakningen af varer og opsætning af inventar og fylde varer op i den nye butik på Borgergade 15.

Det er lidt vedmodigt efterat have haft sin gang de seneste 14 år i butikken på Borgergade 6, men samtidig glæder hun sig til at kunne rykke over i en helt nymoderniseret butik hvor Martin Moen og de andre håndværkerne i øjeblikket knokler med at blive færdig inden jul. Hun regner med at kunne åbne dørene for kunderne midt i januar – måske først sidst i januar. Til forået bliver der bygget et stykke til butikken hvor også lageret skal være. Indtil det er bygget vil Lise leje lagerplads ude i byen.