DR’s Dansktoppen starter 2021 som 2020 sluttede, nemlig med Det bedste ved jul på førstepladsen

Bruno Jochumsen til venstre sammen med Johan Isbrand fra Familiejournalen til højre - Foto: Privatfoto

Julen er slut og i dag er det SIDSTE GANG du kan stemme på sangen. Vil du HJÆLPE den lokale sang til at slutte sin dansktop karriere med en topplacering, så send lige nu en sms  til 1212, med beskeden: dktop 1  

 

For en uge siden, lørdag den 26. december præsenterede dansktop vært Peter Steen, Årslisten med de 30 mest populære Dansktopsange for året 2020. 

Da han nåede til listens 18. plads var det “Det bedste ved Jul” med Tommy Thiel Rasmussen  og Morten Husted, der tonede ud af radioens højtaler. Selvom sangen først gik ind på Dansktoppen den 15. nov., havde sangen opnået uger og placeringer nok, til at være med på denne fine liste. Endda foran kendte Dansktopnavne, som Kandis, nr. 29, Fede Finn og Funnyboys, nr. 24, og Klaus og Servants, nr. 20. 

 

Men allerede på listens 26. plads fik lytterne et kært genhør med Bruno Jochumsens , dansktopsang fra 2019, “Der er Nisser Overalt” sunget af Sanne Mikkelsen. Denne sang holdt nemlig sig på listen hele januar måned 2020, og det var nok til, at også den anden Julesang fra Grindsted, fik sig tilkæmpet en top 30 placering, blandt de i alt 150 forskellige sange, der blev testet til Dansktoppen i løbet af 2020. 

 

Familie Journalen kom til Grindsted 

Efter næste lørdag er det slut med Julesange på Dansktoppen, for denne sæson, men når vi rammer december 2021, vil vi alle kunne se og læse mere om Julesangskomponisten fra Grindsted.  Den kendte jule-entusiastiske  Dansktopjournalist Johan Isbrand fra Familie Journalen, der har interviewet et hav af kendte Dansktop personligheder, tog nemlig her i julemåneden turen fra København, sammen med sin fotograf Kaspar Venstrup, for at lave en artikel om Brunos hobby som sangskriver og overraskende succes på Dansktoppen. Da artiklen indeholder masser af fotos af Brunos julepyntede arbejdsplads, gemmer vi  artiklen til julen 2021 siger Johan Isbrand fra Familiejournalen. 

Privatfoto