Mille er løbet hjemmefra – har du set hende ?

Mille der er en hannoveransk-schweisshund er rødbrun og med striber som en tiger er stukket af fra Grenevej i Billund nytårsaften kl. 21.00 og er ikke set siden.

Hun er ikke tryg ved andre mennesker eller hunde, så hvis du ser hende så lad være med at kalde hende til dig. Du skal i stedet for ringe til hendes ejer på 40 11 31 52 eller 22 77 6636 eller til Politiet på 114 hvis du ser hende.

På facebook skriver ejerne søndag den 3. jnauar kl.9.23 at de vil give 5.000 i dusør til den der får Mille hjem til dem. 

De opfordrer folk, også i de tyndt befolkede områder i en radius af 25 km fra Billund til atl få tjekket alle lader, bygninger, skure, udhuse mv. og få kontaktet naboer og andre, som du ved ikke er på Facebook. Undersøg eventuelt forladte ejendomme og bygninger.

Mille er ikke set i tre dage (bortset fra en enkelt tip om at hun var blevet set ved Kærhuset i Billund i går). Ejerne tror hun gemmer sig i et skur, en udhus, staldbygning eller andet.  Hun er nevørs for andre hunde, men ellers glad og livlig.

 

Du kan evt. følge med på facebooksiden for at se mere