Aflysning af bedealliance i Grindsted

Efter statsministerens pressemøde den 5. januar må vi desværre bekendtgøre, at årets bedeuge ikke gennemføres som planlagt i Grindsted fra mandag den 11. januar til torsdag den 14. januar. Hele Danmark er lukket ned på grund af Covid-19, og vi må tage vores del af ansvaret for at begrænse udbredelsen af Covid-19 i vores samfund ved ikke at samles fysisk.

Bønnen er dog ikke aflyst.

Et muligt alternativ er bedemøder online. Dem arrangerer Evangelisk Alliance i Danmark fire af i løbet af bedeugen.

Du kan læse mere her: https://www.facebook.com/events/2467070446921598?active_tab=about

Hele verden befinder sig i en alvorlig krise. Mange mennesker er ramt af sygdom, og endnu flere er ramt af konsekvenserne af de mange nedlukninger. Derfor skal vi fortsat bede for Danmark og verden. Vi anbefaler derfor at bedemøderne gennemføres online eller i forbindelse med andagter i hjemmet. Tænk i det hele taget kreativt: Hvordan kan vi samles i bøn for vores land og verden, mens vi holder afstand?

Online-ressourcer kan ses inde på www.evangeliskalliance.dk Der kan man finde link til bedemøder via zoom og bedefolderen kan downloades. Ellers henviser vi til at man henter en bedefolder hos enten Vestermarkskirken, Grindsted kirke eller Indre Mission.

Hvert år giver Evangelisk Alliance mulighed for at støtte nogle projekter rundt om i verden. I år samles der ind til nystartede Romakirker i Østeuropa.  Penge kan indsendes til bankkonto: Konto 9337 – 2075302331 eller på Mobile Pay 50749

Man kan også kontakte Præst i folkekirken Steen Frøjk Søvndal 51909343, Præst I Vestermarkskirken Charley Stephansen 25883386 for spørgsmål og information skriver de i en fælles pressemeddelelse.