Venskab cementeres nu i et fremadrettet samarbejde

Jesper Lyng til venstre og Claus Kirkegaard til højre - Foto: PR-Foto

 

Kirkegaard Byggeri A/S i Billund overtager Lyng Byg ApS, Grindsted 

Lyng Byg med 6 mand inklusive mester Jesper Lyng selv, overtages pr. 1.1.2021 af Kirkegaard Byggeri i Billund.

Claus Kirkegaard, der er søn af grundlæggeren Kurt Kirkegaard, har kendt Jesper Lyng gennem nogle år. Et bekendtskab der nu udvikler sig til et tæt samarbejde.

Claus og Jesper har nemlig gennem nogen tid, syslet med ideen om at Kirkegaard Byggeri skulle overtage Jespers forretning.

I takt med at Claus Kirkegaard, der er i gang med at overtage forretningen fra sin far, oplever en stigende aktivitet og stor efterspørgsel på tømrerarbejde i en høj kvalitet, blev muligheden mere og mere interessant.

Som Claus siger: ” Vi har dejligt travlt og har virkelig brug for nogle dygtige svende til de opgaver vi har for vores kunder. De kunder vi arbejder for, ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Det sætter vi en ære i at leve op til, så derfor var det for mig helt oplagt at arbejde på at få denne mulighed på plads, da jeg kender Jesper og ved hvad hans medarbejdere står for. Det er lige sådan nogle folk vi kunne ønske os i firmaet”.

Og med baggrund i de to ejeres kendskab til hinanden, har der ikke været langt fra tanke til handling.

For Jesper Lyng handler det om, at han synes, at han var kommet for langt væk fra det, han synes er sjovt, nemlig at have god tid til at dyrke sit netværk og at være tæt på kunderne. Med 6 mand er der en del administrativt arbejde der skal klares og meget planlægning der skal gå op. Det slipper Jesper for nu, hvor Kirkegaard Byggeris bagland tager over på nogle af disse opgaver.

”Nu kan jeg igen koncentrere mig om det jeg er god til, nemlig at være tæt på vores kunder og sikre at vi 100% lever op til det vi lover. Det glæder jeg mig rigtig meget til”, siger Jesper Lyng, der også glæder sig til at have bedre tid til at pleje de medarbejdere han har ansvaret for.

Det sidste års tid er det gået stærkt hos Kirkegaard Byggeri og i søsterafdelingen Kirkegaard Woodshop, hvor man udvikler og producerer butiksinventar af højeste kvalitet til store internationale mærkevarer.

Som Adm. Direktør for den samlede virksomhed Kim Søgaard siger: ” Når man som vi, arbejder med opgaver i den pæne ende på kvalitetsskalaen, kan det være en udfordring at finde de helt rigtige folk. Så da Claus luftede ideen om at finde en løsning sammen med Jesper Lyng, blev det ret hurtigt også klart for mig, at dette kunne blive lige nøjagtig den mulighed vi har gået og kigget efter, hvor vi hurtigt og effektivt kan fremtidssikre vores kompetencer og kapacitet til den efterspørgsel vi oplever”.  Og Kim Søgaard slutter: ”Samtidig ser jeg overtagelsen af Lyng Byg som et vigtigt led i eksekveringen af vores strategi, der handler om at udvikle og styrke vores andel af privatkundemarkedet”.  

Kirkegaard Byggeri er grundlagt i 1977, og har hjemsted i Billund. Virksomheden leverer skræddersyede tømrerløsninger i forbindelse med renoveringer eller nybyggeri, for både private og erhvervskunder i en radius på 50 km. Kirkegaard Byggeri beskæftiger efter overtagelsen af Lyng Byg 48 medarbejdere og Kirkegaard Woodshop 18 medarbejdere skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.