Live streaming af gudstjenester i Vestermarkskirken

Vestermarkskirken har siden den første nedlukning pga. Corona i foråret begyndt at livestreame alle gudstjenester på Facebook. I begyndelsen var der ingen i salen, men da vi fik lov til at afholde fysiske gudstjenester, fortsatte vi med at livestreame.

I denne anden nedlukning streamer vi fortsat vore gudstjenester hver søndag kl 10.30. Vi har valgt kun at streame gudstjenester pga. de sidste restriktioner gør, at vi hellere vil livestreame og bruge den tid vi har lyst uden at skal være begrænset af vi ikke kan have fællessang og kun 30 minutters varighed.

Man kan finde Vestermarkskirken på Facebook og på hjemmesiden vestermarkskirken.dk

Vi livestreamer også flere gange om ugen med mulighed for fællessang, fællesskab og dagens tanke. Vi har aflyst alle vore arrangementer indtil den 7. februar og det betyder også at der ikke er mandagsspisning den 25. januar. Alle der er tilmeldte får besked ved opringning.

Ellers opfordrer jeg alle til at bruge digitale mødeformer så meget som muligt i denne tid. Det er nu man skal bruge tid på at blive fortrolig med det, både i foreninger, familier og som private. I stedet for at ringe kan man bruge Skype, Zoom, Google Meet og Microsoft Teams. Da vi ikke må have kontakt til så mange mennesker, så er dette en glimrende mulighed. Inviter f.eks. en anden person til spisning via Messenger eller Skype. Ring op når I spiser og tal og se med hinanden. Det er næsten ligesom at have inviteret gæster hjem. Det kan godt være det føles lidt akavet, men vi må være kreative i denne tid for at mindske ensomhed og gøre brug af de redskaber vi har til at pleje behovet for fællesskab skriver de i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.