Tre foreninger går sammen om lotteri

Foto: René Lind Gammelmark

I 2020 lykkedes det for GGIF Fodbold at afholde et særdeles vellykket lotteri, hvor der var stor opbakning fra de lokale virksomheder. Lotteriet skæppede godt i klubkassen. Det har ført til en dialog i GGIF, og det er nu besluttet, at gymnastik, håndbold og fodbold går sammen om at lave et lotteri i 2021. I de tre foreninger er man således blevet enige om at slå pjalterne sammen og gøre en fælles indsats. På den måde satser udvalget på at kunne nå endnu bredere ud og arbejde for den fælles ånd, der er i GGIF.

Meningen med lotteriet er, som sidste år, at få skaffet nogle penge til foreningerne, der helt naturligt oplever udfordringer i forbindelse med coronakrisen. I udvalget sidder Carsten Riemann, Mads Helbo, Kris Skriver, Martin Østergaard, Ole Rimmer Donslund og Sten Bang, der således repræsenterer de tre foreninger og håber at kunne gentage sidste års succes, således at man kan hjælpe med at holde hånden under foreningerne. På den måde er målet, at der også fremadrettet er livlig aktivitet i de tre foreninger til gavn for de mange medlemmer og for byen.

Udvalget har haft første møde, og er således nu i gang med planlægningen af lotteriet, der afholdes til efteråret. I gruppen er håbet, at det lokale erhvervsliv igen vil støtte op om ideen, og meningen er også, at medlemmerne skal aktiveres, når lodderne skal sælges skriver Lotteriudvalget i GGIF i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

WeePie Cookie Allow cookie category settings icon

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.

WeePie Cookie Allow close popup modal icon