Frederik Vesti er nomineret til Årets banekører 2020

Frederik Vesti - Foto: René Lind Gammelmark
Frederik Vesti er en af de fire nominerede til Årets banekører for sæson 2020, til Dansk Motorsport Award 2021.
 
 
Efter sit store internationale gennembrud i 2019 var der store forventninger til Frederik Vesti, før han debuterede i det prestigefyldte FIA Formula 3 Championship for topteamet PREMA. Og Frederik skuffede ikke. Han vandt ikke mindre end tre hovedløb; flere end nogen anden i mesterskabet, og sluttede på en samlet fjerdeplads. Næste år går sydjyden efter det samlede mesterskab i klassen og en plads som juniorkører i Formel 1 ved selveste Mercedes er allerede en realitet skriver Dansk Motorsport Award.
 
 
Dansk Motorsport Award bliver vist på Facebook lørdag den 6. februar 2021 kl. 20.00