GGIF Gymnastik aflyser lokalopvisning i 2021

Foto: René Lind Gammelmark
Lad os starte ud med at sæsonen 2020/2021 på ingen måder har været nem.
 
En pandemi overtog verdenen, og det satte nye retningslinjer for hvordan vores hverdag med gymnastikken kunne og skulle gennemføres.
 
Vi har i GGIF Gymnastik fra starten af sæsonen måtte sætte deltagerantallet på holdene ned grundet restriktioner. Vores frivillige har virkelig skulle omstille sig til en ny måde at dyrke vores elskede gymnastik på. Der er hele vejen blevet fulgt med i nyhederne om hvornår muligheden for at komme til at dyrke gymnastik ”på den rigtige” måde ville komme igen, men vi har måttet sande at der desværre blev lukket mere og mere ned. siden 15. december har alle hold været helt lukket ned.
 
Det er derfor også med tungt hjerte, at vi i GGIF Gymnastik er kommet til den konklusion, at vores lokalopvisning i 2021 er aflyst.
 
Ingen kender dagen i morgen, men uanset hvordan vi vender og drejer det, kan vi desværre ikke nå at få alle vores hold klar til opvisning. Vi kan også oplyse  at DGI også har aflyst alle deres opvisninger i 2021. Sæsonen er endnu ikke slut, og får vi muligheden for at åbne op igen, er det selvfølgelig det vi gør.
 
Vi håber også at kunne tilbyde forårs-/sommergymnastik som vi plejer. Hvilke hold det drejer sig om, melder vi ud når vi kender restriktionerne til foråret.
 
Vi vil dog gerne have lov til at takke ALLE vores trofaste medlemmer og sponsorer for at støtte op om os trods pandemien. Uden jer ingen os. Så TUSIND TAK til jer og jeres støtte til vores forening i en svær tid. Vi glæder os til at komme stærkt igen i den kommende gymnastiksæson 2021/22 skriver GGIF Gymnastik i en pressemeddelelse.