Frederik Vesti løb med titlen “Årets Banekører 2020”

Lørdag aften blev Dansk Motorsport Award  2021 sendt live direkte fra Haaning Collection i Bagsværd via Facebook.

Frederik Vesti der oprindelig er fra Filskov men nu bor i Vejle,  var en af de fire kørere der på forhånd var nomineret til Årets banekører for sæson 2020.

Til aftenens show der blev kunne man i forvejen stemme på de nominerede, og i katagorien Årets Banekører 2020 var det Frederik Vesti der løb med sejren.

Efter sit store internationale gennembrud i 2019 var der store forventninger til Frederik Vesti, før han debuterede i det prestigefyldte FIA Formula 3 Championship for topteamet PREMA. Og Frederik skuffede ikke. Han vandt ikke mindre end tre hovedløb; flere end nogen anden i mesterskabet, og sluttede på en samlet fjerdeplads. Næste år går sydjyden efter det samlede mesterskab i klassen og en plads som juniorkører i Formel 1 ved selveste Mercedes er allerede en realitet skrev Dansk Motorsport Award forud for showet.