Berit Rahbek er startet som kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland

Berit Rahbek er 1. februar ansat som kunderådgiver i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Billund. Berit kommer senest fra en lignende stilling i Den Jyske Sparekasse, og med sig har hun 23 års erfaring i den finansielle sektor.

Privat bor Berit sammen med sin mand på en nedlagt landejendom i nærheden af Sdr. Omme. Sammen har parret to døtre, der er fløjet fra reden og har stiftet familie. Fritiden nyder Berit at tilbringe sammen med sin familie. Desuden holder Berit af at være aktiv. Hun bruger derfor meget tid i den lokale løbeklub, hvor hun er medlem og kassere. Ud over interessen for sport er Berit også optaget af naturen og dyrelivet – selv har hun både hund, kat og høns skriver Sparekassen Kronjylland i en pressemeddelelse.