Er dit barn den fødte filmstjerne ?

Foto: René Lind Gammelmark
Er dit barn den fødte moviestar ? – Så er det ham eller hende Billund Kommune leder efter.
 
Sammen med Skole OL skal vi have lavet en fed video, som fortæller om årets Skole Olympiske Lege. Og stjernerne i videoen skal naturligvis være dem, det hele handler om: børn skriver Billund Kommune.
 
Vi skal bruge i alt 5 drenge og piger samt et søskendepar mellem 8 og 15 år. Børnene må gerne have erfaring med skuespil og være trygge ved at stå foran et publikum/kamera. Replikkerne er få, men man skal være klar på at løbe, hoppe, danse og generelt bevæge sig for at synes, at udfordringen er sjov 
 
Optagelserne kommer til at foregå her i kommunen den 15./16. februar. 
 
Kender du de helt rigtige børn til opgaven, så tag eller del opslaget med dem eller deres forældre. DEADLINEN for at have vist interesse for opgaven ved at sende en e-mail til mariehav@cultureworks.dk er nemlig allerede på ONSDAG KL.12:00!