15 nye lejeboliger på vej i Hejnsvig

Hejnsvig Cafeteria - Arkivfoto: René Lind Gammelmark

På de to grunde der tidligere husede Hejnsvig Cafeteria Lars’s Legetøj vil Varde Boligselskab bygge 15 nye lejeboliger. Da der er tale om alment boligbyggeri  er det også normalt at kommunen giver et tilskud. 

Det er Varde Boligselskab der vil bygge de nye boliger og de har i forvejen en afdeling med 75 boliger i Hejnsvig. Da der er efterspørgsel og lange ventelister på boliger i Hejnsvig ønsker boligforeningen derfor at opføre yderligere boliger. Projektet er tænkt som en bebyggelse på 10-15 boliger i form af rækkehuse med boliger på mellem 90 og 105 kvadratmeter – og 3-4 værelser. Projektet kræver en ny lokalplan og selve bebyggelsesplanen vil blive udarbejdet sammen med lokalplanarbejdet.

Det er normalt at kommunen bidrager med 10% af byggesummen til alment boligbyggeri, og derfor betaler Billund Kommune 3.185.820 kroner til projektet, der løber op i 31. 858.200 kr.

Man forventer at huslejen vil være 7.617,- kr. pr. måned.

Byrådet i Billund Kommune godkendte tirsdag godkendelse til støtte af boligerne.

Lars’s Legetøj – Arkivfoto: René Lind Gammelmark

Foto: Billund Kommune