Fastelavnsboller og goodiebags

PR-Foto: Vestermarkskirken

I denne svære og vanskelige tid, hvor det stort set ikke er muligt at gøre noget som helst pga. nedlukningen, er det nødvendigt at tænke rigtig kreativt og prøve at gøre et eller andet som kan opmuntre og gøre den lidt kedelige hverdag lidt mindre grå og kedelig.

Rigtig mange børn har vinterferie i denne uge og mange tilbringer den hjemme i år, hvilket gør det endnu mere udfordrende at lave noget ekstra ud over det vi har gjort de sidste to måneder.

I Vestermarkskirken synes vi også det er træls at alle aktiviteter er lukket ned og derfor lagde vi vore hoveder i blød for at finde en ide som kunne opmuntre og skabe lidt glæde i denne tid.

Efter at have brudt vore hjerner i lang tid fik vi en tanke om at dele fastelavnsboller ud til alle husstande som kommer i Vestermarkskirken eller er medlemmer. Vores frivillige stab gik i gang med at finde alle adresser og antal i husstanden. Dernæst gik andre i gang med at bage over 400 fastelavnsboller, men vi synes de skulle have lidt mere end det. Så vi fyldte poserne med hvide masker, som børnene kunne male og dermed lave deres egen fastelavnsmaske. En hilsen fra alle børne og ungdomslederne kom med og et familiehæfte omkring fastetiden som varer fra nu af indtil påske med mange kreative ideer kom også med i posen.

Poserne blev pakket og kørselslederen planlagde ture for alle de frivillige som var med til at dele dem ud. Lørdag formiddag delte mange voksne poser ud, lidt i Grindsted, men mest til dem uden for byen, som skulle fragtes i biler. Resten blev delt ud af vore unge mennesker som trængte til at komme lidt ud og se andre mennesker. Så i minus 10 graders frost gik de unge ud eller kørte på cykel rundt i hele Grindsted.

Folk blev meget overrasket og glade for disse goodiebags. Mange blev inviteret inden for i et kort øjeblik, men ellers blev de overbragt eller stillet ved døren så alle forskrifter blev overholdt. Sidst men ikke mindst fik mange en kontakt med kirken, som ellers ikke er mulig i denne tid. Selvom det ikke er meget, så mærkede folk tydeligt at det betød noget skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

PR-Foto: Vestermarkskirken

PR-Foto: Vestermarkskirken

PR-Foto: Vestermarkskirken

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.