Filskov FDF havde arrangeret en speciel Fastelavnsfest

Foto: Privatfoto

Da Corona jo har sat en stopper for den dejlige traditionelle fastelavnsfest i Multihuset, havde Filskov FDF i stedet for arrangeret en fastelavnsfest, som alle Filskovs børn kunne deltage i. Men da det ikke var muligt at slå katten af tønden, havde arrangørerne derimod valgt at slå lederen af kassen. Det skete søndag den 14. februar 2021 fra kl. 13.00, hvor det blev sendt live på facebook.

Der var 140 kasser, hvor børnene og forældrene i kommentarfeltet på facebook  kunne skrive hvilken kasse de ville have smadret, og med hvad.

Der var både skovl, dolk, økse, makrel og affaldssække man kunne bruge til at smadre med.

Der var 20 familier der var inde og se og deltage på Facebook. 84 ud af 140 kasser blev smadret.

Der var tre ledere der stod for det,(Birgitte Schultz Larsaen, Anita Bang Johannesen og Britt Lysbjerg Harboe) og imens sad byens børn hjemme i stuerne. hvis børnene sendte et billeder af dem selv hvor de var klædt ud, fik de en slikkepind med.

Hele arrangementet tog knapt 1½ time.

Foto: Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

Privatfoto

privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto

Foto: Privatfoto