”Hilsen fra onsdagscafeen”

PR-Foto: Vestermarkskirken

Mange har det rigtig svært under denne nedlukning og alle gør deres for at komme bedst mulig gennem denne tid. I Vestermarkskirken har vi selvfølgelig også måtte lukke alle vore aktiviteter ned og kun af holde gudstjenester via live streaming.

I vores onsdagscafe, som plejer at have åbent hver onsdag fra kl 09.30 til 11.30, har vi brugt Zoom mødeforum for at holde lidt kontakt til dem som kom i cafeen, men det er svært for mange at prøve at tage livtag med disse digitale online mødepladser. Derfor besluttede ledergruppen at skrive et rigtig fint kort og købe ca. 40 buketter i Blumen og personligt køre ud til alle dem som har deres gang i onsdagscafeen.

 

Det var en stor glæde og fornøjelse at fylde bilen med blomster, sikken en fantastisk duft der var i bilen, og køre afsted onsdag i sidste uge.

Folk blev overrasket og glade, da vi ringede på døren og gav dem blomsten. Andre blev meget rørt over denne hilsen og buket, som de ikke havde forventet.

 

Vi kan ikke gøre meget i denne tid, men vi kan gøre nogle små ting og det er oftest de små ting som gør den største forskel. Fx at ringe til en eller sende en blomst. Alle har brug for opmærksomhed og vide at der er nogle som tænker på mig skriver Vestermarkskirken i en pressemeddelelse.

PR-Foto: Vestermarkskirken