Super dæk tilbyder dæktjek 16. og 17. februar i Grindsted

Super Dæk Grindsted - PR-Foto

Super Dæk står klar ved Kvickly tirsdag til onsdag mellem kl. 10 og 16, hvor kunderne kan få tjekket deres dæk, mens de handler ind.

Vintervejret er over os, vejene er glatte og derfor spiller det en stor rolle, hvilke dæk man har monteret på sin bil. Derudover har det også stor betydning, hvor meget dækmønster, der er tilbage. Og alt det kan man få tjekket fra tirsdag til onsdag i Grindsted, mens man handler ind i Kvickly.

– Vi står klar i Super Dæk til at hjælpe kunderne med at få tjekket deres dæk og tilbyde lidt rådgivning til dem, der er interesseret i det, fortæller afdelingsleder Mark Sørensen hos Super Dæk Grindsted. Han uddyber:

– I disse måneder, hvor der er glat og vejene er glatte spiller dækkene en meget stor betydning for bilisternes sikkerhed. Det handler både om dæktype, men ikke mindst også om, hvor slidte dækkene, er og om sliddet er normalt. Så det kan vi hjælpe de bilister, der skulle være interesseret, med at få styr på, så de kan køre vinteren trygt i møde.

Ifølge DMI bliver temperaturen de næste uger varmere, men helt frem til april vil der historisk set være mange dage, hvor morgentemperaturen kommer ned under 3 grader, hvor vinterdæk anbefales i kraft af deres bedre greb på glatte veje skriver Super Dæk i en pressemeddelelse.

Super Dæk Grindsted – PR-Foto

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.