Allan’s Dinér har købt Vorbasse Kro

Foto: René Lind Gammelmark

Allan Jensen og Maja Rotvig har købt Vorbasse Kro.

Allan Jensen fortæller til Netavisen Grindsted at de med købet af Vorbasse Kro, kan udvide deres geografiske kundeområde yderligere, og der er masser af muligheder i området. Det ligger tæt på motorvejen, og det tager ikke lang tid at køre til f.eks. Kolding.  I forvejen har Allan’s Dinér i Ansager kunder fra Esbjerg, så afstanden betyder ikke så meget.  Vi vil jo gerne udvide forretningen og mangler både køkkenplads og hænder, og nu får vi det tiltrængte køkkenplads, så må hænderne jo også komme.  På et normalt år leverer vi mad til 150.000 personer (dog ikke her under Corona), og vi bruger Facebook som stedet hvor vi reklamerer.  Vi har en del sponsorater rundt om i små byer rundt om Ansager.

Allan’s Dinér har købt Vorbasse Kro af  Brian Madsen og Jane Langvad.

Historien om Allan’s Dinér
Den 11. februar 2006 står køkkenet i en tilbygning til et parcelhus i Ansager. Køkkenet skulle danne rammen om den nyopstartede firma “Allan’s Dinér Transportable”.

Pladsen blev dog for trang, og ordebogen blev fyldt op med en hastighed ingen på det tidspunkt havde drømt om. Derfor flytter firmaet den 21. december 2007 ind i den gamle bagerbutik på Nørregade i Ansager, hvor de i baglokalet havde lavet et nyt og topmoderne storkøkken.

I foråret 2012 kunne Allan’s Dinér ønske den første kokkeelev tillykke med uddannelsen, Maja er i dag både køkkenchef og medejer af firmaet.

Den 3. maj 2013 åbnede de gourmet butikken i den gamle bagerbutik, der var blevet total restaureret både indvendig og udvendig.

I 2014 køber de nabohuset, hvor lejlighederne på 1. og 2. sal bliver lejet ud. I stuetagen er der blevet lavet café/festlokale.

I august 2016 står den nye gårdhave udenfor Caféen færdig,  og i september 2016 køber firmaet Møllen på Starupvej, der herefter bliver gennemrestaureret og udlejes til fester.

Den 15. februar lagde parret en konkurrence op på facebook, hvor de skrev: Kan du gætte, hvilken kro Allan’s Dinér netop har købt ? . Man skulle afgive sit bud senest onsdag (idag red.) kl. 16.00. Blandt alle der deltog i konkurrencen ville der blive trukket lod om en lækker pålægsplade (10-12 pers) til en værdi af 550 kr.

Konkurrencen er nu slot, og det blev Susanne Weis Nielsen fra Grindsted der vandt. Hun havde svaret at det var Vorbasse Kro.

På Facebook svarede de fleste at det var Skovlund Kro, men det var forkert svar, det rigtige svar er: Vorbasse Kro