Nyt flyselskab åbner tre ruter fra Billund Lufthavn

PR-Foto:

Fra 18. juni kommer der igen nye farver på platformen i Billund Lufthavn. Det spanske flyselskab Vueling slår landingsstellet ud for første gang i lufthavnen med tre destinationer i bagagen: To ugentlige afgange til hhv. Barcelona, Malaga og Mallorca.

Det vækker stor begejstring i Danmarks andenstørste lufthavn, at det anerkendte spanske selskab Vueling slår dørene op for tre ruter fra Billund Lufthavn.

Det nye navn i porteføljen har været på tegnebrættet i mange år. Nu er det endelig en realitet, og deres produkter, som er sat til salg i dag, er meget interessante for de danske ferierejsende.

– Det er fantastisk at kunne præsentere, at der kommer et nyt haleror på platformen igen. Ikke alene er det nogle ekstremt populære feriedestinationer, de bringer med sig, men vi er stolte af, at vi nu samarbejder med Vueling. Det er et samarbejde, der længe har stået højt på vores prioriteringsliste, siger Jan Hessellund, adm. direktør, Billund Lufthavn og fortsætter:

– Vueling er et ruteflyselskab, hvor passagerne kan booke rejser direkte hos dem, men flyselskabet er også kendte for at have tætte samarbejder med rejsebureauerne. Og det giver et stort, attraktivt rejseudbud til de danske ferierejsende.

Spanske turister i Danmark

Mallorca og Malaga er populære charterdestinationer for danskerne, og det har markedet gentagne gange bekræftet. Barcelona er også en populær storbydestination for danskerne, men det er ikke kun danske turister, der kommer til at flyve mellem Barcelona og Billund. Der kommer også til at flyve spanske turister til Danmark.

– Mallorca og Malaga har altid været attraktive charterdestinationer for danskerne. Men Danmark og i særdeleshed Vestdanmark kan også noget for de spanske turister – især fra storbyen Barcelona. Vi har attraktive UNESCO-områder, flere attraktioner heriblandt LEGOLAND, og så er vi stærke på gastronomi. Og med Vuelings popularitet i Spanien, vil de helt sikkert også bringe turister med til Danmark, fastslår Jan Hessellund og afslutter:

– Rejsetiderne er ikke kun attraktive for de danske turister, men ligeså for de spanske turister. Så vi har store forhåbninger og ser meget frem til det her samarbejde skriver Billund Lufthavn i en pressemeddelelse.

Faktabokse:

Storbyferie i Barcelona

Ruten til Barcelona lander i hovedlufthavnen Barcelona-El Prat Airport og flyver mandage og fredage, hvilket er ideelle rejsedage for de danske rejsende, der vil på storbyferie i den catalonske storby Barcelona.

Priser fra kun 145 kroner.

Sol, strand og charter

Hver onsdag og lørdag fra 19. juni flyver Vueling også danske turister til varmere himmelstrøg til Palma på Mallorca og Malaga. Rejsedagene er yderst attraktive for forskellige længder charterferier.

Priser fra kun 145 kroner.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.