Turkish Airlines er tilbage i luften over Billund og tilføjer endnu en rute

PR-Foto: Billund Lufthavn

Turkish Airlines vender tilbage til Billund Lufthavn med deres populære hub-rute til den store netværkslufthavn i Istanbul, som åbner op for vidererejser til resten af verden – især Asien. Men selskabet kommer også med en ny attraktiv rute til de mange danskere, der enten har feriebolig eller som holder ferie i området omkring Alanya.

Selvom det ikke kan mærkes i den passagertomme terminal, er Billund Lufthavn i stødet, og der bliver gjort klar til en aktiv sommer. Nu har Turkish Airlines også meldt sin tilbagekomst og ikke kun med sin attraktive rute til den store hub-lufthavn, som giver forbindelser til eksempelvis Thailand med kun ét stop i Istanbul.

Turkish Airlines præsenterer også en ny rute, så nu kan Billund Lufthavn sætte Gazipasa tæt på Alanya på destinationskortet.

– Nu er det sidste års tid gået med Corona, og vi har alle brug for gode nyheder. Og det her er endnu en god nyhed for os alle. Det er fantastisk, at Turkish Airlines også har stor tiltro til Billund Lufthavn og markedet her i Vestdanmark. Ruten til Istanbul var populær før Covid-19, og Turkish Airlines ved, at markedet stadig er stærkt. Danskerne har sparet op og er klar til at komme til varmere himmelstrøg så snart, det er muligt, siger Jesper Klausholm, marketingchef, Billund Lufthavn i en pressemeddelelse.

Tættere på Alanya

Samtidig præsenterer Turkish Airlines også en rutenyhed fra Billund. Den nye destination er Gazipasa – lufthavnen nær Alanya og den tyrkiske riviera. Dette er en god nyhed for alle danskere, der har en feriebolig i Alanya-området eller, som hvert år tager på ferie dertil.

På ruten til Gazipasa kan man både købe en pakkerejse hos bl.a. Mixx Travel eller købe flybilletter direkte til destinationen igennem Turkish Airlines, og det er et stort plus for ruten.

– Alanya er en meget populær feriedestination for danskerne, og på Turkish Airlines nye rute er det muligt både at købe traditionelle pakkerejser eller blot flybilletten. Det er nemlig utroligt attraktivt for de mange vestdanskere, som har en feriebolig i Alanya, afslutter Jesper Klausholm.

Tidstabel

Turkish Airlines flyver til Gazipasa hver torsdag fra den 17. juni

Gazipasa-Billund Lufthavn: kl. 11-14.10

Billund Lufthavn-Gazipasa: kl. 15.10-20.10

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.