Aleksander Selmar skal fra sommer spille på GGIF’s 1. divisions herrehåndboldhold

Foto: Pixabay.com

Fra sommer tiltræder 21 årige venstre back Aleksander Selmar i GGIF. Aleksander har de seneste sæsoner spillet i den bedste norske række for Haslum HK. Aleksander er oprindeligt fra Aalborg men vælger at bosætte sig i Grindsted, for at blive en del af lokal- og foreningslivet , hvor han ligeledes vil engagere sig som træner i klubben.

Foto: Tanken Bak / Gaute B. Iversen

Aleksander udtaler:

“Jeg glæder mig til at komme til Grindsted. En klub der vokser hvert år, og som har de værdier, som jeg på nuværende tidspunkt søger som spiller, så jeg kan udvikle mig til den bedst mulige version af mig selv. Jeg håber at jeg over de næste år, kan være med til at hjælpe klubben fortsætte med de gode resultater og udvikling.”

 

Cheftræner Flemming Pedersen udtaler: 

“Med tilgangen af Aleksander er vi tæt på at have lukket truppen til næste sæson. Det har været meget vigtigt for mig at få en større bredde ind i truppen , både i forhold til afvikling af gode træninger , men også til kamp, hvor vi flere gange har måtte konstatere , at vi med lidt flere resurser kunne have hentet flere sejre. 

Aleksander er 199 cm høj og vejer 103 kg og kommer dermed til at tilføre holdet endnu mere fysik i begge ender af banen. At han vælger at flytte til byen, viser hvor dedikeret han er og jeg er helt sikker på vi kan løfte hans niveau yderligere de kommende år.

Klubben er nu i gang med at hjælpe Aleksander med at finde arbejde og lejlighed i byen og så glæder vi os rigtig meget til at se ham folde sig ud i MAGION og Lynghallen – forhåbentlig med vores fantastiske tilskuere tilbage på lægterne skriver GGIF i en pressemeddelelse.

 

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.