Søndag er sidste åbningsdag i Hejnsvigs Pølsevogn – Thomas fortsætter med dagens ret i Forsamlingshuset

Foto: René Lind Gammelmark

Den 7. december 2018 åbnede Thomas Frøik hejnsvigs pølsevogn “Fru Kristof”.

Da vi på Netavisen Grindsted skrev om pølsevognens 1 års fødselsdag i december 2019 kunne vi fortælle at Thomas Frøik nu også tilbød mad ud af huset til fester, ligesom smørrebrød også var en del af det man kunne bestille.

I april 2020 besluttede Thomas Frøik på grund af Corona afmætningen, at tilbyde kunderne dagens ret, der er god gammeldags mad som man bestiller til afhentning i pølsevognen.

Det har været en stor succes med mad ud af huset og retterne har været Dansk Bøf, mørbrad a la creme, frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler,  koteletter, kyllinger samt spareribs, Kalvesteg mv. 

I maj 2020 forpagtede Thomas Frøik og Kristina Højrup Hejnsvig Forsamlingshus, da pladsen efterhånden var blevet for trang til at lave alt det mad der skulle være klar til kunderne til takeaway.

I oktober 2020 forsøgte Thomas og Kristina at få Fru Kristof bortforpagtet da det var svært at få medarbejdere der kunne passe pølsevognen.Det er desværre ikke lykkedes dem at få pølsevognen bortforpagtet så derfor lukker de nu pølsevognen fra på søndag.

Fremover vil det derfor være Hejnsvig Forsamlingshus, hvor kunderne skal afhente dagens ret i tidsrummet fra kl. 17 til 19 – og bestilling skal foregå på 31 76 10 33

Kristina og Thomas foran Hejnsvig Forsamlingshus – Foto: René Lind Gammelmark