Vestjysk Bank afholder elektronisk generalforsamling

Foto: René Lind Gammelmark

Vestjysk Bank har netop inviteret til den årlige, ordinære generalforsamling mandag den 22. marts 2021 kl. 15. Grundet regeringens coronarestriktioner afholdes generalforsamlingen fuldt ud elektronisk.

“Vi havde allerhelst set, at vi kunne afholde vores generalforsamling fysisk denne gang, da det har stor værdi for os at møde vores aktionærer ansigt til ansigt. Men det tillader coronarestriktionerne desværre ikke lige nu, og det retter vi os naturligvis efter,” udtaler Jan Ulsø Madsen, adm. bankdirektør i Vestjysk Bank.

Selvom generalforsamlingen bliver elektronisk, vil der være mulighed for, at aktionærerne kan stille spørgsmål og komme med indlæg.

“Vi har rigtig gode erfaringer fra sidst, hvor vi også måtte afholde vores generalforsamling virtuelt. Det er en ny måde at gøre tingene på, og det skal vi selvfølgelig alle sammen lige vænne os til. Men alt i alt fungerede det,” fortæller Jan Ulsø Madsen, og fortsætter:

“Desværre betyder coronarestriktionerne også, at vi heller ikke i år kan holde vores aktionærmøder, som vi plejer. Dem vil vi komme til at savne, for det er en god anledning til at mødes på lidt mere uformel vis til en snak om rigets tilstand. Vi håber, at vi næste år er tilbage til noget, der minder om normale tilstande.”

Tilmelding til Vestjysk Banks generalforsamling kan ske via bankens hjemmeside eller via VP Securities.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.