Børnehave har sendt 50 børn hjem – skole har sendt to 4. klasser hjem

Foto: René Lind Gammelmark

Børnenes Univers Vest – Trehøjevej
I Onsdags blev en voksen fra Børnenes Univers Grindsted Vest – Trehøjevej konstateret Positiv med COVID-19. Børnehaven tog kontakt til Billund Kommunes Sundhedsstab, hvorefter 50 ud af de 60 børn der går i børnehaven blev sendt hjem i isolation, ligeledes blev en del af personalet sendt hjem.

Karin Christensen fortæller til Netavisen Grindsted at når man sender så mange hjem, sker det af et forsigtighedsprincip. Hun roser forældrene for at de bakker så flot op omkring den situation, som forældrene har taklet rigtig godt. De hjemsendte skal have to negative PCR test inden de kan komme tilbage til børnehaven, hvilket Karin regner med kan ske i løbet af den kommende uge.

Vestre Skole:
Søndag blev forældrene til 4. a og 4.c på Vestre Skole i Grindsted kontaktet af skolen, da en lærer er blevet konstateret positiv for Covid-19.

Læreren blev testet fredag og fik søndag morgen en besked om at læreren var konstateret positiv. Den pågældende lærer var meget overrasket over at være positiv, da læreren ikke havde nogle symptomer.

Skoleleder Vivian Møberg fortæller til Netavisen Grindsted at den pågældende lærer underviser både 4.a og 4. c, og derfor har man valgt at bede eleverne om at gå i isolation hjemme. Den sidste 4. klasse på Vestre Skole 4.b. har ikke haft kontakt til den pågældende lærer.

Når de involverede har fået to negative PCR test, kan de komme tilbage til skolen.