Pulje for projekter i naturen får ny frist

Borger Idékassen er for borgere, der har en idé til et projekt i naturen i lokalområdet. Fristen for at søge økonomisk støtte er i år rykket til den 1. juli.

Ansøgningsfristen til Billund Kommunes naturpulje Borger Idékassen er rykket til den 1. juli. Det betyder, at der i år kun er en ansøgningsrunde, mens der tidligere har været ansøgningsrunder både den 1. marts og den 1. september.

Borger Idékassen er en pulje, hvor man kan søge om støtte til projekter ude i naturen eller i en park. Man skal som ansøger selv være tovholder for projektet både under opførelsen af projektet, og efter det er afsluttet.

Eksempler på tidligere projekter, der har fået støtte, er 4. klasse på Vorbasse Skole, som har fået penge til en pizzaovn ved shelterpladsen i Jægerlund Plantage i Vorbasse. Store marksten med fitness-symboler har Hjerteforeningen Billund skabt i Sdr. Omme, og i Stenderup har en gruppe borgere fået penge til et grønt område til glæde for alle borgere i byen.

Man kan læse mere om puljen på billund.dk/borgeridekassen skriver Billund Kommune.