GGIF aflyser årets håndboldskoler

Foto: René Lind Gammelmark

GGIF’s håndboldskoleudvalg har i dag aflyst årets håndboldskoler.  Det gør de på grund af Corona restriktionerne.

Udvalget havde udskudt planlægningen til nu, men de føler ikke at du kan udskyde det længere. Under normale omstændigheder ville de være langt i planlægningen, hvilket de ikke er i år pga. Corona. Som det ser ud nu, så er der slet ikke tale om, hvornår man kan håbe på/forvente, at der ”åbnes for indendørs-sport” – og udvalget ønsker ikke, at håndboldskolen skal foregå udendørs. Dertil kommer at rigtig mange har svært ved at give et endelig svar ift. om man kan hjælpe på håndboldskolerne pga. uvisse ferieplaner. Mulige flytninger af konfirmationer til august og september, bevirker endvidere, at den lille skole også er vanskelig at planlægge, da den jo netop afholdes i august/september.

GGIF’S håndboldskoleudvalg ønsker naturligvis, at håndboldskolerne skal afholdes på en forsvarlig måde, og de ønsker desuden, at der skal være en god kvalitet på skolerne – hvilket forudsætter indendørs trænings faciliteter og dygtige trænere. Det vurderer de ikke, at de på nuværende tidspunkt kan garantere, så derfor har udvalget valgt at aflyse GGIF’s håndboldskoler i 2021. GGIF håber, at der er forståelse for dette skriver de på deres hjemmeside.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.