Lea Hansen fra Vorbasse vandt Frivilligprisen 2021 for 20 års social indsats

siddende vinder af Frivilligprisen 2021 Lea Hansen, og fra højre, repræsentanter fra Frivilligrådet, formand Gurli Hansen, næstformand Gitte Johansen samt indstiller, formand for Dansk Røde Kors Billund-Vorbasse, Erik Andersen. - Foto: Billund Kommune

Lea Hansen fra Vorbasse vandt Frivilligrådets Frivilligpris 2021 for hendes store sociale indsats gennem 20 år i Dansk Røde Kors. Frivilligrådet plejer at holde et arrangement, hvor vinderen bliver hyldet af nærfamilie, frivilligkolleger og andre samarbejdspartnere, men grundet corona restriktioner blev det anderledes i år.

 Det blev Lea Hansen, frivillig ved Dansk Røde Kors, Billund-Vorbasse, der løb med Frivilligprisen 2021. Frivilligrådet i Billund Kommune uddeler hvert år prisen til en frivillig, som har gjort en særlig frivillig social indsats.

Lea Hansen har gennem de sidste 20 års frivillige sociale arbejde for Dansk Røde Kors gjort en rigtig stor indsats. Hun er blandt andet besøgsven, aktiv som nørkler og i genbrugsbutikken. Dertil tager hun et stort læs, når Dansk Røde Kors, Billund-Vorbasse er med til Vorbasse Marked.

Lea modtog i forbindelse med kåringen et diplom, et gavekort til indkøb i Billund, en kurv med lækkerier og en buket blomster.

Det var repræsentanter fra Frivilligrådet, bestående af formand Gurli Hansen og næstformand Gitte Johansen, der uddelte Frivilligprisen 2021. Prisen er tidligere blevet uddelt i februar, men grundet restriktioner blev det udsat. Med lange udsigter til en hævelse af forsamlingsforbuddet besluttede Frivilligrådet derfor at ændre i sit koncept og uddele prisen på anden vis. Det skete ved en mindre sammenkomst i Vorbasse, hvor vinderen bor skriver Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.