Grindsted får en ny 2. målmand til 1.divisionsholdet

Frederik Skovgaard - PR-Foto GGIF

Målet for GGIF’s 1. division herrer er at tilbyde håndbold på højt niveau til spillere som ønsker at kombinere håndbold med en civil karriere med fuldtidsarbejde – samt finde unge talenter som vi kan udvikle til næste skridt i deres karriere. 

Derfor er det vigtigt at sikre balancen i truppen mellem unge spillere som er på vej frem og etablerede spillere som også prioriterer arbejde. I den sammenhæng har vi ønsket et yngre profil på vores 2 .målmand som supplement til Christian Wetche.

Magnus Møller er allerede blevet rykket fra vores U19 hold op i 1.holds truppen, men Magnus har været meget ramt af skader og skal bruge et år mere på U19 til at udvikle sig yderligere.

Derfor er vi rigtig glade for at have fundet Frederik  Skovgaard , som er en ung og meget ærgerrig målmand. Frederik er 20 år, 202 cm høj, vejer 100 kg og har de seneste 2 år spillet u19 for Skanderborg Håndbold.
 
Vi ser et stort udviklingspotentiale i Frederik og forventer at hans gode humør og ønske om at dygtiggøre sig, kommer til at smitte af på hele truppen.

Frederik udtaler:

Jeg kan godt lide udfordringer og efter to lærerige år på SHEA, glæder jeg mig til at skulle prøve kræfter på seniorniveau. Jeg har valgt Grindsted, fordi jeg oplever et rigtig godt miljø med stor fokus på udvikling. Samtidig oplever jeg Grindsted, som en klub med optimale og ambitiøse rammer for, at jeg kan forsætte min personlige udvikling som målmand. Det er en trup med en god sammensætning af unge og erfarne spillere, og det bliver lærerigt for mig, at skulle spille sammen med mere erfarne spillere.

Samtidig vil vi gerne sige tak til Rune Norup for en forbilledlig indsats, i en svær rolle.
En vaskeægte holdspiller, som har været en vigtig støtte for Christian Wetche og altid kommer velforberedt og med stor træningsiver.

Dermed har GGIF nu truppen til den kommende sæson på plads.