På mandag åbner Anja Grønberg blomsterbutik på Morsbøl Søvej 92

Foto: René Lind Gammelmark

Mandag den 22. marts åbner Anja Grønberg dørene til hendes nye blomsterbutik på Morsbøl Søvej 92 i Grindsted.

Hjemme ved privaten har hende og manden indrettet en hytte til butik, og inde i parrets garage har Anja værksted og lager.

Anja er 40 år gammel og bor sammen med Joachim og deres tre døtre.

Foto: René Lind Gammelmark

Interessen for blomsterbinding er ikke ny,  hun kom i lære i 2001 som blomsterdekoratør hos Rikke i Aalykke Blomster.   Hun har siden læretiden haft lyst til at blive selvstændig og nu var det lige det rigtige tidspunkt at prøve det fortæller Anja Grønberg. Efter læretiden har hun arbejdet som Blomsterdekoratør flere forskellige steder,  blandt andet Blomstergalleriet i Billund, Menu i Sdr.Omme (da det hed Euro Spar), Rikkes, Kræmmerhuset, Hapa i Grindsted, Daglig Brugsen i Hejnsvig og SuperBrugsen i Billund.

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

I hendes butik som hedder Morsbøl Goodies, vil der fra mandag den 22. marts kl. 9.00 til en 21-22 tiden om aftenen, så folk kan bare komme når det passer dem. Hvis ikke jeg lige er i butikken, er der høflig selvbetjening og man betaler med mobilepay.

Der vil kunne købes indendørs og udendørs blomster, kurve med specialiteter, værtindegaver, delikatesser, krukker og meget mere. Hver torsdag, fredag og lørdag vil man kunne købe afskårne blomster og buketter, for hun har ikke et kølerum.

Man kan finde hendes forretning på facebook og man må også gerne ringe til hende på tlf. 60 46 35 49  hvis man vil bestille alt til begravelser, brudebuketter, tørrede kranse, evighedsbuketter, festpynt mv.

Der vil blive lavet nogle åbningstilbud som ja tak tilbud på facebooksiden.

Der vil selvfølgelig blive stillet håndsprit frem, ligesom brug af mundbind vil blive obligatorisk for at komme ind i butikken.