Moderne Padel Center på vej til Grindsted

Fra Venstre Mads Bech, Leif Gade og til højre Morten Klarskov - Foto: René Lind Gammelmark

Moderne Padel Center i Grindsted med 4 baner i 1200 m2 stor opvarmet hal/center, hvor de 900 m2 bliver i en lukket hal og den sidste under overdækket tag. (3 dobbelte baner og 1 single/juniorbane.) Placering bliver ved siden af den gamle Bowlinghal på Søndre Boulevard.

Padel er en af de hurtigste voksende sportsgrene i verden
Der åbner mange baner og centre op over alt i landet lige i øjeblikket. Der startes blandt andet store centre op i Vejle, Kolding og Esbjerg (de er under projektering lige nu). Padel Centret i Grindsted vil  naturligvis ikke blive lige så store som disse. Men det er kun med til at markedsføre og profilere sporten endnu mere, og også med til at underbygge behovet for sporten. Sporten udøves af alle aldre, -lige fra helt ung og op til sent i pensionstilværelsen.

Det gode ved sporten er, at det er rigtig sjovt at spille og ikke mindst rigtig nemt at lære at spille –  Og så er det en sport hvor du forbrænder op til 4 gange så mange kalorier end i almindelig tennis fx på grund af intensiteten i sporten. Og vi er derfor faktisk sikre på, at det er en sport der overlever i fremtiden også. Ikke kun på grund af at vi ved at sundhed er noget vi bliver mere og mere bevidste om, men faktisk også fordi den rammer så bredt i befolkningen hvor alle kan være med.

Initiativgruppen
Vi er en lille gruppe af initiativtagere, der har arbejdet hårdt og i dybden, det sidste halve års tid på at undersøge muligheden, for at åbne et sådant center i Grindsted. Vi er nu nået dertil, hvor vi står med et projekt der kan udleves. Dog tænker vi i gruppen, at et sådan center ville være helt oplagt som et ”folkeaktie” projekt, så man derved fik mange ambassadører med i projektet. Fordelen ville naturligvis være, at man er selvfinansieret og derved sparer en del omkostninger herved til finansiering sikkerhed m.m. Og ikke mindst ville man få et samlet interesse i at markedsføre og støtte op om projektet, som løber op i 6,5 mio kr for et færdigt projekt.

Vi har på nuværende tidspunkt været i positiv dialog med kommune, revisor og advokat omkring etableringen heraf.

Vi har sågar også været i dialog med MAGION herom, da vi har haft en klar holdning fra starten af, at vi ikke ville ødelægge en ide eller ”træde nogen over tæerne” med dette spændende projekt. Vi håber og tror flere kan se muligheden. For ikke alene synes vi det er en attraktiv og positiv historie for hele kommunen, men vi ser også en rigtig god businesscase heri rent økonomisk uagtet om du elsker sporten, eller blot ønsker at støtte et godt projekt og et nyt socialt samlingssted.

Vi er af den overbevisning, at et sådan padel Center godt skulle kunne løbe rundt. Ideen er, at der udstedes 100 aktier af en værdi på ca 65.000 kr af stykket (svarende til 1% ejerskab). Og så udbetales der udbytte heraf. Og udbyttets størrelse vil naturligvis afhænge af hvor stort en belægningsprocent der vil være heri. Men vi har fået gennem regnet et realistisk budget, med mulighed for et årligt afkast. Og man kan naturligvis købe flere aktier.

Vi mener timingen til et sådant projekt er ideel. Det af flere årsager: Blandt andet fordi nogle måske bliver ramt af negative renter i banken, hvor de kunne se det var sjovere, at se udvikling i byen, lige som et hyggeligt værested, hvor både voksne og små kan mødes og hygge, i det lækre og hyggelige cafe/-loungemiljø.

Vi har allerede også tænkt ind, at der kunne arrangeres firma arrangementer og andet, hvis fredags mødet eller andet skulle foregå på en anden måde end traditionel fredagsmøde.

Hele projektet bliver finansieret og oprettet som en folkeaktie. Og vi vil sælge disse aktier efter først til mølle princippet, hvor alle kan få lov at investere i et spændende projekt til området. Der er allerede givet tilsagn til 1/3 del af aktierne inden vi er kommet ud med det. Og aktierne forventes til salg i maj. Og et færdigt center forventes færdig i slutningen af 2021.

For yderligere information og interesse kan man kontakte følgende via e-mail (klik på navnet) –  Materialer er under udarbejdelse.

Mads Bech

Leif Gade

Morten Klarskov

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.