Håndbold turnering for alle bredderækker fra og med 2. division og ned er annulleret for sæsonen 2020/2021

Foto: René Lind Gammelmark

Af Leif Christensen

Mandag aften besluttede repræsentantskabet i Dansk Håndbold Forbund at annullere turneringen for sæsonen 2020/2021 for alle bredderækker fra og med 2. division og ned.

Dermed er det slut med håndbold her i området for nu, det gælder dog ikke GGIF’s 1. divisons håndboldherrer der har 4 kampe tilbage .De  ligger på en 8. plads med 22 kampe og 23 point. 

– Selvom vi ser frem mod en yderligere åbning af samfundet, som forhåbentlig betyder, at håndbolden igen kan rykke indendørs, har den omfattende nedlukning alligevel haft så store konsekvenser for håndbolden, at turneringsudvalget i Dansk Håndbold Forbund har svært ved at se for sig, at turneringen kan blive spillet færdig. Da sæsonen er blevet afbrudt på et tidspunkt, hvor nogle hold har spillet op til seks kampe, mens andre kun har spillet to, har turneringsudvalget i sidste uge indstillet til Dansk Håndbold Forbunds bestyrelse, at turneringen i indeværende sæson bør annulleres. Det betyder blandt andet også, at der ikke skal gennemføres op- og nedrykninger, som udvalget mener vil være usportsligt på baggrund af den gennemførte turneringsdel, skriver DHF i aften.

– Dansk Håndbold Forbunds bestyrelse er enig i udvalgets betragtninger, og bestyrelsen besluttede derfor at indkalde til ekstraordinært repræsentantskabsmøde, idet hverken turneringsudvalget eller bestyrelsen har den fornødne beslutningskompetence til at annullere turneringen.

– Repræsentantskabet i Dansk Håndbold Forbund mødtes derfor virtuelt mandag aften, og det blev her, på baggrund af bestyrelsens indstilling, besluttet, at samtlige breddeturneringer for seniorer fra og med 2. division og ned samt al turnering for ungdom skal annulleres. En annullering af turneringen har den konsekvens, at turneringen betragtes som ikke spillet. Der vil derfor ikke være op- og nedrykkere fra nogen række. Udgangspunktet for opstarten af turneringen 2020/2021 bliver dermed overført som udgangspunkt for opstarten af turneringen 2021/2022, lyder det videre.