Klar, parat, start! Tag på Påskejagt i Hejnsvig

Tag på Påskejagt og se om I kan gætte den hemmelige afsender af gækkebrevet. - PR-Foto - Børneulykkesfonden

Hele familien kan drage afsted på nye eventyr, når Børneulykkesfonden i samarbejde med APOVIT® – vitaminer fra apoteket holder Påskejagt til fordel for Legeheltene fra den 1. til 5. april i Hejnsvig. Det nye initiativ går på vaskeægte påskemanér ud på, at deltagerne skal gætte afsenderen af et hemmeligt gækkebrev ved hjælp af små ledetråde.

 

Detektivbrillerne skal på, og forstørrelsesglasset i brug, når jagten på de forsvundne påskeskatte går ind i Hejnsvig. Fra Skærtorsdag til 2. påskedag afholder Børneulykkesfonden Påskejagt, hvor børnefamilier – sammen hver for sig – har mulighed for at tage på eventyr, mens de støtter et godt formål skriver Børneulykkesfonden i en pressemeddelelse.

Et hemmeligt gækkebrev
Gæk, gæk, gæk. Mit navn det står med prikker, pas på det ikke stikker. Missionen er klar, når alle deltagere modtager et gækkebrev fra en tophemmelig afsender ved tilmelding. Rundt omkring i Hejnsvig gemmer sig små ledetråde i form af prikker, som gemmer på bogstaver, der forhåbentligt kan afsløre drillepinden ved vejs ende. Undervejs på Påskejagten vil der også være poster med små påskeopgaver – det kan være at hoppe som påskeharen, ønske forbipasserende en god påske eller baske med vingerne som en påskekylling.

”Vi er fortsat nødt til at være nytænkende og kreative med nye aktiviteter, som overholder restriktionerne. Det er samtidig vigtigere end nogensinde før, at vi alle, store som små, kommer ud i den friske luft og får rørt os. Vi håber, at vores nye initiativ, Påskejagten, kan gøre netop det og samtidig være et lyspunkt i en svær tid,” fortæller Henriette Madsen, generalsekretær hos Børneulykkesfonden.

En sjov påskeaktivitet, der støtter gode formål
Når du og dit barn deltager i Påskejagten, støtter I Børneulykkesfondens Legehelte, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn mellem 0-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. Påskejagten afholdes til fordel for Legeheltene af Børneulykkesfonden i samarbejde med APOVIT® – vitaminer fra apoteket.

HVOR
Når du deltager i Påskejagten, får du adgang til et digitalt påskejagtskort, hvor alle posterne er angivet. Så er du klar til at begive dig afsted på jagt og finde frem til, hvem der mon har sendt gækkebrevet.

Tag på Påskejagt og se om I kan gætte den hemmelige afsender af gækkebrevet. – PR-Foto: Børneulykkesfonden

HVORNÅR
Fra den 1. til og med den 5. april 2021.

HVORDAN
Ved tilmelding kan der vælges mellem to pakker, der koster henholdsvis 100 kr. og 50 kr. + fragt pr. deltager. Begge pakker indeholder: Et gækkebrev fra en hemmelig afsender, et bogstavskema, påskejagtskort, diplom og gymbag. I pakken til 100 kr. modtager man også en Heltekappe og -maske.

Påskepakke 1: https://bit.ly/3bW98Cs

Påskepakke 2: https://bit.ly/2LRueY2

 

Om Børneulykkesfonden
Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt børn i alderen 1-18 år, og hver fjerde dødsfald i denne aldersgruppe skyldes en ulykke. Samtidig kommer 150.000 børn under 15 år hvert år på skadestuen som følge af en ulykke. Det svarer til et barn hver 3.-4. minut – hele døgnet.

Det gør Børneulykkesfonden noget ved. Vi arbejder for at forebygge børneulykker og skabe sikre rammer for danske børn uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelse. Læs mere på www.børneulykkesfonden.dk

 

Om Legeheltene
Alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse – også børn der er ramt af sygdom. Men et sygdomsforløb, en indlæggelse og kroniske diagnoser er ofte forbundet med stor inaktivitet og ensomhed. Det kan have store konsekvenser for indlagte børns fysiske, kognitive og sociale udvikling. Derfor arbejder Legeheltene for at skabe aktiv leg og bevægelse for de ca. 60.000 børn i alderen 1-14 år, der hvert år indlægges på et hospital i Danmark. Legeheltene skaber et frirum med plads til store armbevægelser, tumleri og fællesskab – og med plads til at være barn igen.

Legeheltene er på 10 hospitaler i Danmark og er et initiativ startet af Børneulykkesfonden. Læs mere på www.legeheltene.dk