På fredag åbner et nyt kviktestcenter i LEGOLAND Castle Hotel

Foto: Pixabay.com

Et nyt kviktest-center i Billund ser dagens lys fredag den 26. marts. Centret skal servicere både borgerne i byen og de turister, som i løbet af den forestående turistsæson kommer for at besøge byens attraktioner.

Når samfundet genåbner, vil det være et krav, at alle over 15 år kan fremvise et coronapas med bevis på vaccination, tidligere overstået infektion eller en negativ test, som maksimalt er 72 timer gammel, inden man besøger for eksempel forlystelsesparker, restauranter og caféer.

”Det bliver fuldstændigt afgørende for vores mange virksomheder og forlystelsesparker inden for oplevelsesturismen i Billund, at der er gode testmuligheder. Jeg håber derfor, at både vores borgere og virksomheder vil opleve det som en stor hjælp, at der nu kommer et fast kviktest-center i byen,” siger Ib Kristensen, borgmester i Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Det nye kviktest-center kommer til at erstatte de to ugentlige besøg fra den mobile teststation i Billund Idrætscenter.

Faste åbningstider
Første åbningsdag i kviktest-centret er fredag den 26. marts.

”Vi vil stadig anbefale folk at blive testet hjemmefra, inden de besøger Billund, for kviktest-centret har ikke ubegrænset kapacitet, og man risikerer derfor at stå i kø. Men netop, fordi Billund får besøg af så mange turister, giver det god mening med et kviktest-center i byen, så man kan få en lyntest, hvis man har glemt det på forhånd,” siger Lene Bruun, leder af HR og Sundhedsstaben i Billund Kommune.

Centret kommer til at ligge i LEGOLAND Castle Hotel, Åstvej 20. Åbningstiderne bliver indtil videre følgende:

Mandag: 09:30-17:30

Tirsdag: 09:30-17:30

Onsdag: Lukket

Torsdag: 09:30-17:30

Fredag: 09:30-17:30

Lørdag: 10:00-17:30

Søndag: 10:00-17:30

Godt samarbejde
Centret er kommet i stand efter et godt samarbejde mellem Billund Kommune, Region Syddanmark og LEGOLAND.

”Vi er naturligvis glade for, at der nu kommer en fast mulighed for hurtigtest ved LEGOLAND Castle Hotel. Vi opfordrer generelt vores gæster til at få taget en test, inden de kommer til Billund, men der vil selvfølgelig være nogle, der ikke har set det, og så er det dejligt at have muligheden så tæt på,” siger Kasper Tangsig, pressechef i LEGOLAND.

LEGOLAND forventer, at gæsterne primært vil bruge testcentret i tidsrummet mellem 9.30-12.00.

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website.
Hvis du vælger ikke at aktivere cookies, fungerer siden ikke optimalt, angiv dit valg til højre.

Cookie indstillinger

Nedenfor kan du vælge hvilke typer cookies du vil tillade fra hjemmesiden, klik på "Gem cookie indstillinger" for at angive dit valg.

Funktions cookiesSiden benytter funktions cookies, disse er nødvendige for at siden fungerer.

Analytiske cookiesSiden benytter analytiske cookies, således at vi kan analysere besøg, og optimere hjemmesiden.

Social mediaSiden benytter ikke social media cookies.

ReklameSiden benytter ikke reklame relaterede cookies.

AndreSiden benytter 3 part cookies, bla. til funktionalitet af siden, der bliver ikke gemt personlige informationer.