Årets Sydbank Stjernetour de Grindsted er AFLYST

Foto: René Lind Gammelmark

På baggrund af den aktuelle udvikling omkring COVID-19, har udvalget omkring Sydbank Stjernetour de Grindsted og bestyrelsen for Grindsted Cykelmotion besluttet, at aflyse årets cykelløb lørdag den 1. maj 2021.

-Årsagen til aflysningen, er den store usikkerhed omkring forsamlingsforbuddets påvirkning af udendørs arrangementer, og restriktioner vedrørende cykelløb, siger Svend Lavstsen Formand for Grindsted Cykelmotion og fortsætter – beslutningen er truffet af hensyn til rytternes og øvrige deltageres sundhedsmæssige risiko og sikkerhed.

Danmarks Cykle Union (DCU) har udsendt retningslinjer, som giver mulighed for at afvikle cykelløb med ganske mange forudsætninger.

Det ville betyde ændrede forhold hele vejen rundt på cykelruterne – lige fra startområdet, ude på ruten, i depoterne og i målområdet på torvet. Det ekstra sikkerhedsarbejde og en omhyggelige hygiejne ville kræve for mange resurser og reducere antallet af deltagere. -Vi vil gerne huskes for, at afholde et rigtig hyggelig motionscykelløb, med en traditionsrig cykelfest på torvet” siger Karsten Andersen formand for Stjernetoursudvalget og fortsætter – vi synes vi skylder deltagerne, byen og alle vores mange sponsorer at gøre det sikkert og ordentligt. Derfor udskyder vi festen endnu et år til 7. maj 2022.

Tilmeldte cykelryttere, modtager automatisk tilmeldingsgebyret retur.

www.stjernetour.dk

https://www.facebook.com/stjernetour