Harry Andersen & Søn A/S opruster ledelsen med udvidelse af ejerkredsen

Fra Venstre: Steffen Houborg, Gorm Pedersen, Erling Kock Jepsen, Christian Mogensen - Foto: René Lind Gammelmark

Harry Andersen & Søn A/S blev etableret af Harry Andersen i 1935 og derfor er det et firma med en helt speciel virksomhedskultur og ånd der nu får tre nye med i ejerkredsen. I 2008 solgte Peter Poulsen og Henning Støckel entreprenørfirmaet til Gorm Pedersen. Firmaet har gennem de seneste 4-5 år oplevet en meget stor vækst, hvor virksomheden blandt andet har modtaget Gazelle prisen to gange.

Gorm Pedersen der er 46 år gammel fortæller til Netavisen Grindsted, at det ikke er på grund af hans alder at han nu udvider ejerkredsen i virksomheden, men det er derimod for at styrke ledelsen i virksomheden, så vi også fremover fortsat kan varetage en stigende mængde opgaver indenfor jord, kloak og beton.

De tre nye medejere er:

  • Erling Kock Jepsen er  58 år  som har en bred erfaring fra entreprenørfaget som han har arbejdet i hele livet i forskellige afskygninger, både fra jord og beton mv. Erling vil varetage jobbet som administrerende direktør
  • Steffen Houborg der er 35 år gammel,  har været ansat de seneste 5 år og varetager opgaven som tilbudsberegning og entrepriseledelse
  • Christian Mogensen der er 34 år, har i alt været ansat hos Harry Andersen & Søn i 6 år. Startede i 2012 og fra maj 2017 har han været et par andre steder i tre inden han i maj måned sidste år vendte tilbage da han savnede virksomhedens kultur og dna. Han vil primært koncentrere sig om gennemførelse og aflevering af de projekter virksomheden har.

Gorms opgave vil fremover bliver fokuseret mere på kundeforhold og projektudvikling i samarbejde med de eksisterende kunder og nye kunder, for tidligt i projektering fasen at kunne starte udviklingen af projekter til fordel for begge parter.

De 4 vil fremover stå for den daglige ledelse af entreprenørfirmaet, og sammen med alle de dygtige medarbejdere fortsætte med at levere den velkendte Harry Andersen kvalitet til aftalt tid.

Det er meget vigtigt for de 4 ejere at den virksomhedsånd der er og altid har været i Harry Andersen og Søn A/S vil forblive den samme. Mange af medarbejderne i virksomheden har være ansat i rigtig mange år. Det er vigtigt for os at vi har en flad ledelsesstruktur, så vi hurtigt kan reagere når der er udfordringer der skal løses.