Eneuheld på Grindstedvej ved Sdr.Omme – bil endte på taget

Foto: René Lind Gammelmark

Kl. 18.56 skete der en eneulykke på Grindstedvej lige udenfor Sdr.Omme. 

Vagtchef Lars Grønlund fra Sydøstjyllands Politi fortæller til Netavisen Grindsted at der er tale om et solouheld, hvor en bilist er kommet kørende, bilen er kørt i grøften og væltet om på taget. Bilisten er kørt med ambulance til tjek på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg.

Umiddelbart havde Lars Grønlund ikke mange deltaljer om ulykken der en kortere periode spærrede Grindstedvej for al trafik.

Ud over brandmændene fra TrekantBrand Station Grindsted, Indsatsleder Jimmy Nielsen fra TrekantBrand, en ambulance og en akutlægebil var der også en politipatrulje fra Sydøstjyllands Politi på stedet.

B

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark

Foto: René Lind Gammelmark