LEGOLAND er åben og klar til påskeferie

Foto: Torben Holst

I dag åbnede LEGOLAND porten til en ny sæson, og samtidig slog to af parkens overnatningssteder også dørene op, hvor der stadig er ledige værelser og campinghytter i påsken.

Hvor skal vi rejse hen i påsken? Der er ikke mange lande, man kan rejse til i påskeferien, men i LEGOLAND åbnede portene i dag til en ny sæson, hvor en negativ coronatest sammen med billet eller Sæsonpas er det eneste, man skal vise for at komme ind i landet. 

– Det er altid en fantastisk følelse at åbne portene og se forventningsfulde familier småløbe ind i LEGOLAND. Vi er klar til at give vores gæster et tiltrængt afbræk fra coronahverdagen, og vi glæder os rigtig meget til at byde mange danske børnefamilier velkommen både i LEGOLAND og på vores overnatningssteder i påsken, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND. 

Velforberedte gæster

Som noget helt nyt i år skal alle fra 15 år medbringen en negativ coronatest, og det er ikke noget, der har givet problemer på årets første åbningsdag i LEGOLAND.

– Det er gået rigtig godt. Vores gæster er velforberedte, og de har coronatesten klar, når de ankommer, så de kommer hurtigt ind i LEGOLAND, hvor vi alle sammen har glædet os rigtig meget til at se dem, siger Christian Woller.

På LEGOLAND.dk kan man læse om alle de forskellige coronatiltag og finde svar på de fleste spørgsmål omkring coronarestriktionerne.

– Det er meget vigtigt for os, at det er en tryg og sikker oplevelse for vores gæster at besøge LEGOLAND, og derfor har vi mange tiltag på plads, som vi også har gode erfaringer med fra sidste år, siger Christian Woller. 

Noget af det, vi må vente lidt på endnu, er de indendørs forlystelser, som LEGOLAND er klar til at åbne den 21. maj sammen med årets store nyhed – The LEGO® MOVIE World skriver LEGOLAND i en pressemeddelelse.

Se de mange billeder fotograf Torben Holst har taget for Netavisen Grindsted i galleriet herunder