Grindsted Ro- og Kajakklub holdt standerhejsning lørdag

PR-Foto: Grindsted Ro- og Kajakklub

Når urene stilles frem til sommertid, er det også tid for Grindsted Ro- og Kajakklub at finde robåde og kajakker frem efter vinteren.

Lørdag var der standerhejsning i klubben på Vestre Boulevard. På grund af Corona-restriktioner blev den fælles morgenmad sprunget over, ligesom traditionen med hotdogs til frokost heller ikke rigtig kan klemmes ind under kategorien “udendørs sport”.

Det blev derfor udelukkende til en tur rundt på Grindsted Engsø. Til gengæld foregik turen i det fineste vejr, hvor solen lige tittede frem.

Skulle man have lyst til at prøve kræfter med enten kajak eller robåd, så er der opstart for nye medlemmer tirsdag den 4. maj kl. 18.30, og man møder bare op ved klubben skriver Grindsted Ro- og Kajakklub til Netavisen Grindsted.

PR-Foto: Grindsted Ro- og Kajakklub